Ödeläggaren
Christina Herrström
  • BASED ON A TRUE STORY
  • KÄNSLOSTORM
  • TANKEVÄCKANDE
  • STARKA KARAKTÄRER
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789100180010

ANTAL SIDOR
586

FÖRLAG
Albert Bonniers förlag

En berättelse som inte lämnar någon oberörd!
Kerstin, redaktör

Tänker du att det här aldrig skulle kunna hända dig? Läs boken! Det här är den sanna och skakande berättelsen om författaren Christina Herrström som möter en sällsynt karismatisk man som kämpar för sin son och ett bättre liv. När Christina öppnar sin dörr för dem börjar hennes eget liv att slås sönder, bit för bit.

Om boken:

Christina bor i en fin bostadsrätt i Stockholms innerstad. De två vuxna barnen är utflugna och hon lever ett härligt självständigt liv efter sina egna regler med ett rikt socialt liv.

Av en slump träffar hon körledaren Sam; en karismatisk sångare och affärsman. Han berättar om sin sjuårige son som inte mår bra hos sin mamma och som han knappt får träffa. En gång var Sam framgångsrik och välbemedlad, men efter olika svek har allt tagits ifrån honom.

Christina vill gärna hjälpa dem och låter Sam och hans son flytta in i några veckor. Men några veckor blir till månader som blir till år. Under tiden blir hon gisslan i sitt eget hem.

Plötsligt är det hon som fogar sig efter hans regler – hon måste vara tyst för att inte störa Sam och hans son. Allt medan de tittar på tv med hög volym så att hon inte kan jobba.

Genom att spela på hennes empati lyckas han lura Christina att belåna sin lägenhet på miljonbelopp. Och det är bara början på en sann historia om hur en psykopat slår Christinas liv i spillror …

 

Läs mer

Septembers böcker

Andreas Norman
Silje Ulstein
Paula Hawkins
Bryan Washington
Martin Nordin