Laga svamp
Martin Nordin
  • FAKTAPACKAD
  • MATPORR
  • INSTAGRAMVÄNLIGT
  • PRESENTTIPS
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789178872169

ANTAL SIDOR
176

FÖRLAG
Bonnier Fakta

När jag bläddrar i Laga svamp är det precis det ENDA jag vill göra – att laga svamp! Och plocka svamp. Och äta svamp.
Petra, marknadsansvarig

Laga svamp är en perfekt kokbok för dig som vill äta mer vegetariskt och få inspiration kring de godaste svamparna som finns tillgängliga i mataffären – och några av dem kan du hitta själv i skogen. 75 smarriga recept!

Om boken:

Svamp är den perfekta råvaran, särskilt i en tid när många letar efter alternativ till kött. Den kan ätas frasigt friterad, grillas på spett och ugnsrostas. Den kan användas i umamirika buljonger och som smaksättare i spännande kryddblandningar. Tillagningen kan varieras i det oändliga och svamp är inte bara gott, många sorter innehåller viktiga näringsämnen och mineraler och stärker även immunförsvaret. Och hallå, GOTT är det så klart också!

Här finns tips på rätter med kantareller, karljohan, champinjoner, ostronskivling, shiitake, portabello och många fler. Bilderna kommer garanterat att göra dig varghungrig och sugen på att laga höstiga favoriter som soppor och buljonger till svampspett, pizzor och svampmackor, gärna med nya kryddningar eller inslag av något syrat, picklat eller rökt.

Läs mer

Septembers böcker

Andreas Norman
Silje Ulstein
Paula Hawkins
Bryan Washington
Martin Nordin