Din stora kärlek
Liane Moriarty
Kerstin
Redaktör på Bookie

"Liane Moriarty, författaren till Big Little Lies som gjorde succé på HBO, är tillbaka med en ny roman som blandar humor och allvar, kärlek och diverse känslomässigt bagage. Söker du en bok som får dig att både skratta och gråta är det denna du ska välja!"

479 sidor bestsellerläsning av fenomenala Liane Moriarty! 

Ellen känner hur hon blir alldeles iskall inuti. Kvällen med Patrick har hittills varit så perfekt som man kan önska. Och nu säger han med olycksbådande min att han har något som han måste berätta för henne.

De har bara träffats några gånger men denna underbara och ensamstående pappa har fått henne att börja drömma om en framtid ihop. Hon är trettiofem år och längtar efter familj.

Ellen bor i ett strandhus i Sydney där hon har sin mottagning för hypnoterapi. Hon brinner verkligen för att hjälpa sina patienter och tror på tankens kraft. Därför koncentrerar hon sig nu på att behålla en öppen inställning trots Patricks min. Det ser faktiskt ut som om han är rädd när han kastar en blick bakom Ellen och säger: Jag har en person som följer efter mig. En stalker.

Patrick förklarar att det är en före detta flickvän som förföljer honom. Nyss satt hon vid ett bord bakom Ellens rygg och tittade på dem. Ellen ryser till. Är kvinnan farlig? Tänk om det är en stalker som är ute efter att hämnas – och vad har Patrick i så fall gjort?

Så får Ellen en ny patient. En kvinna som njuter av att komma in i Ellens strandhus och sitta i hennes hypnosrum – och som inte är helt ärlig med sina avsikter …

Läs mer

Läs mer
  • KÄNSLOSTORM
  • LÄSARFAVORIT
  • TWISTS & TURNS
  • KÄRLEK
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789100183073

ANTAL SIDOR
475

FÖRLAG
Albert Bonniers förlag

ÖVERSÄTTARE
Anna Strandberg
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789100183073

ANTAL SIDOR
475

FÖRLAG
Albert Bonniers förlag

ÖVERSÄTTARE
Anna Strandberg

Januaris böcker

Malin Stehn
Sofie Weidemann
Colson Whitehead
Tessa Hadley
Anders Hansen

Januaris böcker

Malin Stehn
Sofie Weidemann
Colson Whitehead
Tessa Hadley
Anders Hansen
Januaris böcker
Malin Stehn Malin Ste...
Sofie Weidemann Sofie Wei...
Colson Whitehead Colson Wh...
Tessa Hadley Tessa Had...
Anders Hansen Anders Ha...