Vad är Bookie?

Tekniskt sett är Bookie en prenumerationstjänst för böcker men i verkligheten är vi så mycket mer. 😊

Bookie är en prenumerationstjänst för dig som älskar riktigt bra böcker! Du kan välja mellan att ha en löpande prenumeration eller en tidsbestämd prenumeration i 4, 6 eller 12 månader där priset per bok är självklart blir lägre ju längre prenumeration du väljer.

Varje månad presenterar vi fem riktigt läsvärda böcker och som det kanske snackas lite extra om. Vi blandar historiska romaner, poliskrim och de perfekta bokcirkelböckerna med tårdrypare, familjedraman och spännande debuter. Ibland smyger det sig nog in någon härlig faktabok också.

Vi hjälper dig att hitta de där guldkornen som du kanske annars hade missat!

När månadsböckerna är presenterade väljer du själv vilken av dem du vill få hem i brevlådan och läsa just den månaden. Och skulle det mot förmodan vara så att vi inte lyckas hitta något för din smak en månad, eller om du helt enkelt har annat än läsning på schemat just då, väljer du ingen bok och får istället den månadens bok tillgodo till en annan månad.

Och så var det där med priset… ”Vad kostar det då?” tänker du.
Priset på böckerna varierar mellan 149 kr – 198 kr beroende på vilken prenumerationsform du väljer. Däremot vill vi att det ska vara så enkelt som möjligt, så i just din prenumeration betalar du alltid samma pris för böckerna, oavsett vilka du köper. Som pricken över i:t bjuder vi självklart på frakten. Varje dag, året om. 📬

Låter det bra? Starta din egen prenumeration här 

 

Vi som jobbar med Bookie: