En annan framtid
Magnus Carlson
Därför ska du läsa denna:
Kerstin
Redaktör på Bookie

"Lindra din klimatångest! Alla behöver vi lägga om vårt sätt att leva, men hur gör man det då, på ett vettigt sätt? Weeping Willows-sångaren började själv i det lilla och visar att det inte behöver vara så bökigt som många av oss kanske tror. 100 % fritt från pekpinnar, bara smarta tips!"

Om boken:

Magnus Carlsson är känd för sin smäktande sång och känsloladdade låttexter. Att han är en man med stort hjärta råder det ingen tvekan om, men visste du att han också har ett glödande miljöengagemang? I sin bok berättar han om sin egen hållbarhetsresa och hur det känns på djupet meningsfullt att bry sig om vad vi kan göra här och nu. Alla har vi olika möjligheter och sätt att leva, men när viljan att förändra något kommer inifrån oss själva, kan vi faktiskt påverka en hel del!

Så var ska man börja? Här finns ledord som bilen, biffen, börsen, beachen, bostaden och butiken som vi alla kan utgå ifrån. Magnus och andra inspirerande personer delar med sig av en massa smarta tips samtidigt som olika experter får komma till tals med de senaste rönen.

Naturen och hela det ekosystem vi ingår i är ett komplext system som är bra på att anpassa sig. Men bara till en viss nivå. Nu har vår påverkan på den omgivande världen varit så stor att det inte går att blunda längre. Men bli inte modfälld, det är en spännande tid vi lever i och tänk att få vara en av alla de som lyckades bromsa klimatförändringarna …

Läs mer

Läs mer
  • TANKEVÄCKANDE
  • BUDSKAP
  • FAKTAPACKAD
  • HOPPFULLT
FORMAT
Kartonnage

ISBN
9789137155593

ANTAL SIDOR
255

FÖRLAG
Bokförlaget Forum
FORMAT
Kartonnage

ISBN
9789137155593

ANTAL SIDOR
255

FÖRLAG
Bokförlaget Forum

Januaris böcker

Malin Stehn
Sofie Weidemann
Colson Whitehead
Tessa Hadley
Anders Hansen

Januaris böcker

Malin Stehn
Sofie Weidemann
Colson Whitehead
Tessa Hadley
Anders Hansen
Januaris böcker
Malin Stehn Malin Ste...
Sofie Weidemann Sofie Wei...
Colson Whitehead Colson Wh...
Tessa Hadley Tessa Had...
Anders Hansen Anders Ha...