En familjetragedi
Mattias Edvardsson
Kerstin
Redaktör på Bookie

"Mattias Edvardsson fick ett stort internationellt genombrott med spänningsromanen En helt vanlig familj. Nu är han tillbaka med ännu en gastkramande historia, en roman om ett brott, där flera människoöden vävs samman på ett oväntat sätt …"

Om boken:

Den lyxiga patriciervillan vid Botaniska trädgården är gigantisk och på var sida om ytterdörren vaktar ett lejon i brons. För att finansiera sina juridikstudier arbetar Karla extra som städerska, två gånger i veckan ska hon städa det stora huset. Hon har svårt att tro att det bara bor två människor där. Men det var vad städfirman sagt, paret Steven och Regina Rytter.

Steven som tar emot henne är en filmstjärnesnygg barnläkare. Han visar henne runt i huset. Men det är när han nämner sin fru, Regina, som han sjunker ihop en aning. Han förklarar att hon är sjuk och ligger i sitt sovrum på övervåningen och absolut inte får störas. Det är något med hur han säger det som får det att suga till i bröstet på Karla. Det är något som inte står rätt till …

Bill och Miranda Olsson trodde de hade ett helt liv tillsammans men så dör Miranda oväntat och Bill blir ensam kvar med deras lilla dotter Sally. Miranda och Sally var hans allt. Med Miranda försvann all trygghet. Nu är hans ekonomi körd i botten, han kämpar för allt han är värd för att försörja sig och dottern, men det är tufft. Förtvivlad bestämmer han sig till slut för att hyra ut ett rum i lägenheten, det blir studenten Karla som flyttar in. Snart förändras allt ...

I samma stad bor Jennica. Hon är mitt uppe i en trettioårskris och hittar nya dejter via Tinder. Där möter hon barnläkaren Steven och blir stormförälskad. De inleder en het passion. Men vad döljer han …?

Samtidigt får Bill får veta saker om sin döda hustru han aldrig kunnat ana. Och varför skar det sig så fruktansvärt mellan henne och vännen Jennica på den där tjugofemårsfesten för några år sedan?

En dag gör Karla något oförlåtligt. Frestelsen blev för stor och katastrofen närmar sig …

Läs mer

Läs mer
  • TWISTS & TURNS
  • FAMILJEDRAMA
  • KÄNSLOSTORM
  • MÖRKA HEMLIGHETER
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789137158471

ANTAL SIDOR
370

FÖRLAG
Bokförlaget Forum
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789137158471

ANTAL SIDOR
370

FÖRLAG
Bokförlaget Forum

Januaris böcker

Malin Stehn
Sofie Weidemann
Colson Whitehead
Tessa Hadley
Anders Hansen

Januaris böcker

Malin Stehn
Sofie Weidemann
Colson Whitehead
Tessa Hadley
Anders Hansen
Januaris böcker
Malin Stehn Malin Ste...
Sofie Weidemann Sofie Wei...
Colson Whitehead Colson Wh...
Tessa Hadley Tessa Had...
Anders Hansen Anders Ha...