Allt vi inte sa
Sara Osman
Kerstin
Redaktör på Bookie

"Sofia, Amanda och Caroline är vänner, men kan de lita på varandra? Under en fruktansvärd midsommarafton avslöjas väl dolda hemligheter och avsky och hat börjar pyra fram under en fest som spårar ur totalt ..."

Om boken:

Hemma i Sundsvall var Sofia och Amanda bästa vänner. Men när de flyttar till Stockholm för att plugga blir allt annorlunda. Amanda vill börja ett nytt liv och skaffar snabbt nya kompisar. Sofia har det lite tuffare, men en av Amandas vänner, den frispråkiga och öppna Caroline, tar henne under sina vingar och hjälper henne att hitta en stor lägenhet i innerstan som hon får hyra för nästan inga pengar alls.

Med åren glider vännerna ifrån varandra. Caroline vill gå sin egen väg och jobbar hårt för att karriären som influencer ska ta fart. Amanda tycker att Caroline är en utseendefixerad kvinnohatare vars värsta mardröm är att gå upp tre gram. Sofia har kämpat sig till ett toppjobb på helt egna meriter, hon har inga rika föräldrar som köpt lägenhet åt henne i innerstan. Samtidigt har hon inte heller några förväntningar på sig hemifrån att ta världen med storm. Något som alltid har tyngt Caroline.

Så bjuder Caroline in till en överdådig midsommarfest i familjens slottslika sommarresidens. Att ta bilder på dukningen, festen och sig själv är a och o för henne den här kvällen. Inget ska få stå i vägen för en lyckad fest, inte ens bråket med pojkvännen Alex. Men när alkoholen flödar i den ljusa sommarnatten kommer outtalade sanningar fram som leder till en urladdning med fruktansvärda konsekvenser ...

Läs mer

Läs mer
  • KÄNSLOSTORM
  • TJUSIGA MILJÖER
  • RAPP DIALOG
  • VÄNSKAP
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789100185985

ANTAL SIDOR
311

FÖRLAG
Albert Bonniers Förlag
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789100185985

ANTAL SIDOR
311

FÖRLAG
Albert Bonniers Förlag

Januaris böcker

Malin Stehn
Sofie Weidemann
Colson Whitehead
Tessa Hadley
Anders Hansen

Januaris böcker

Malin Stehn
Sofie Weidemann
Colson Whitehead
Tessa Hadley
Anders Hansen
Januaris böcker
Malin Stehn Malin Ste...
Sofie Weidemann Sofie Wei...
Colson Whitehead Colson Wh...
Tessa Hadley Tessa Had...
Anders Hansen Anders Ha...