Nyckeln till hemmet
Elsa Billgren & Sofia Wood
Petra
marknadsansvarig

”Som om det traditionsenliga höstsuget att förnya och förbättra hemma inte redan var starkt nog… Det är inspirerande, lärorikt, läskande och i sann Billgren/Wood-anda ett riktigt ögongodis.”

Årets karamell!

Här får vi följa med på Elsa Billgrens och Sofia Woods personliga jakt efter nycklarna till ett njutbart och vackert liv hemma. Det är laddat med inspiration, tips och reflektioner. Det är en bok där hemmets uttryck tillåts vara betydelsefullt, där detaljer kan bli centrala, där att inreda är ett sätt att vara kreativ men också att visa omsorg om sin omgivning om föremålen, miljön och människorna man omger sig med.

För att hitta de där avgörande beståndsdelarna besöker författarna inspirerande och vitt skilda hemmiljöer. Från den nationalromantiska sommarvillan till den lilla funktionalistiska lägenheten. Vad är det som skapar hemkänsla? Var går gränsen mellan tillåtande skönhet och sträng perfektion? Hur lyckas man på auktion, eller binder bäst en bukett? Det är både reflekterande och analyserande och väldigt praktiskt, med recept och DIY-projekt.

Här ryms pampigt sekelskifte, bohemisk minimalism och färgstark individualism, allt i en estetik och ton som författarnas läsare kommit att förknippa med dem. Det är varmt, personligt och generöst. Välkommen in.

FORMAT
Inbunden

ISBN
9789113118000

ANTAL SIDOR
192

FÖRLAG
Norstedts

UTGIVNINGSÅR
2022
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789113118000

ANTAL SIDOR
192

FÖRLAG
Norstedts

UTGIVNINGSÅR
2022

Julis böcker

R F Kuang
Sandrine Collette
Fly
Anders Roslund

Elsa Billgren & Sofia Wood

Elsa Billgren och Sofia Wood har trend- och livsstilspodden Billgren Wood tillsammans. Elsa bor i Stockholm och är programledare, bloggare och vintageälskare som hyr ut brudklänningar. Sofia är också bloggare och har gett ut kokböckerna Vinter hos Wood och Chez Wood.

Julis böcker

R F Kuang
Sandrine Collette
Fly
Anders Roslund
Julis böcker
R F Kuang R F Kuang
Sandrine Collette Sandrine ...
Anders Roslund Anders Ro...
Nisha J Tuli Nisha J T...
Klarna