Au revoir Agneta
Emma Hamberg
Petra
marknadsansvarig

"Vill du skratta mycket, gråta lite och drömma dig bort? Då är den här pralinen GIVEN! Emma Hamberg skriver så man känner att livet bubblar i kroppen igen efter en lång, kall vinter."

Sprudlande feelgood där ALLT kan hända!

Agneta har hittat sin plats på jorden, i den lilla franska byn Saint Carelle, tillsammans med bästa vännen Einar, ljuvliga Bonnibelle som syr vackra underkläder i hemlighet och älskaren (räknas en gång?) och barägaren Fabien.

Det finns bara en sak man inte får göra i det medeltida kloster Einar bor i: öppna aldrig porten för oväntade myndighetsbesök! Tyvärr glömde Einar, som är lätt dement, att säga det till Agneta, så det är just det hon gör. Intet ont anande släpper hon in ormen i paradiset...

Men Einar tar katastrofen med ro. Hans filosofi är att livet är ett hav som vi måste våga kasta oss ut i. Blir det storm så blir det storm, men vi kan också hitta ostron som det finns pärlor i. Det viktiga är att våga bygga sina sandslott, trots att man vet att vågorna kommer skölja bort dem.

Men Agneta samlar sina trupper och går ut i strid! Det var ju hennes fel! Hon har visserligen inga pengar, men är beredd att göra precis vad som helst för att rädda klostret...

FORMAT
Inbunden

ISBN
9789164207166

ANTAL SIDOR
331

FÖRLAG
Piratförlaget

UTGIVNINGSÅR
2023
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789164207166

ANTAL SIDOR
331

FÖRLAG
Piratförlaget

UTGIVNINGSÅR
2023

Julis böcker

R F Kuang
Sandrine Collette
Fly
Anders Roslund

Emma Hamberg

Född 1971 och växte upp i Vänersborg. Hon är författare, illustratör, programledare och chefredaktör. Redan som 13-åring vann hon en serieteckningstävling. Hamberg har skrivit ungdomsböcker, kokböcker och romaner och är en av Sveriges mest lästa författare. 

Julis böcker

R F Kuang
Sandrine Collette
Fly
Anders Roslund
Julis böcker
R F Kuang R F Kuang
Sandrine Collette Sandrine ...
Anders Roslund Anders Ro...
Nisha J Tuli Nisha J T...
Klarna