En våldsam kärlek
Jessica MacDowall
Lisbeth
mejlansvarig

"Den här självbiografin griper tag i mig! När man läser förstår man hur svårt det är ta sig ur när manipulationen väl har börjat. Om hur våld, medberoende, skam och skuld sätter klorna i den drabbade."

Sebastian är fantastisk, men så förändras han...

När Jessica möter Sebastian på sin bästa väns bröllop blir hon omedelbart förälskad. Han är snygg, smart och framgångsrik. Han får henne att skratta, hon känner sig åtrådd.

Snart blir de sambor, gifter sig och får barn, samtidigt som Jessicas karriär som tv-producent tar fart. Det går fort - kanske alltför fort. De är det perfekta paret, men bakom den tjusiga fasaden går livet överstyr.

Den första tiden tillbringar de nästan all ledig tid tillsammans. Allt är rosenskimrande, fantastiskt, från sexet till de romantiska middagarna och de härliga resorna. Sebastian är omtänksam och kärleksfull. Han ger henne komplimanger, får henne att känna sig sedd och vacker. De börjar planera för framtiden.

Men så börjar han ifrågasätta henne. Snart börjar han uppvisa tidigare okända och mörka sidor. Och det blir bara värre och värre…

 

FORMAT
Inbunden

ISBN
9789137503158

ANTAL SIDOR
352

FÖRLAG
Bokförlaget Forum

UTGIVNINGSÅR
2023
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789137503158

ANTAL SIDOR
352

FÖRLAG
Bokförlaget Forum

UTGIVNINGSÅR
2023

Oktobers böcker

Jonas Hassen Khemiri
Stephen King
Jonas Gardell

Jessica MacDowall

Hon jobbar som tv-producent sedan tjugo år tillbaka och har bland annat producerat omtalade dokumentärserier som ”En våldsam kärlek” och ”En kropp till salu” för SVT. Med sin självbiografiska bok ”En våldsam kärlek – vägen till ett värdigt liv” debuterar hon som författare och berättar om sina egna erfarenheter av våld i en nära relation.

Oktobers böcker

Jonas Hassen Khemiri
Stephen King
Jonas Gardell
Oktobers böcker
Jonas Hassen Khemiri Jonas Has...
Stina Jackson Stina Jac...
Stephen King Stephen K...
Solvej Balle Solvej Ba...
Jonas Gardell Jonas Gar...
Klarna