Lycka till
Malin Stehn
Petra
marknadsansvarig

"Svensk välskriven, lättläst bladvändarspänning med galet driv och perfekta cliffhangers som gör att man bara MÅSTE läsa ett kapitel till. Och så ett till..."

"Stehn skapar spänning så oerhört snyggt här och 'Lycka till' är härlig sträckläsning." Skånska Dagbladet

Emily ska gifta sig med sitt livs kärlek, William. Under det senaste året har hon ägnat i princip varje ledig stund åt att planera bröllopet. Hon har också hittat den perfekta lokalen, Örenäs slott. 

Men det finns orosmoln som inte går att kontrollera: mamma Annika och storebror Erik. Tänk om mamma ställer till med en scen? Erik brukar i och för sig sällan göra väsen av sig, men man vet aldrig. En gång var William hans bäste vän, men det som hände åtta år tidigare förändrade allt.

Under den påkostade bröllopsfesten blir stämningen bland gästerna alltmer spänd. Åtta år gamla sanningar tvingas upp till ytan och plötsligt är det som om inga sår någonsin läkt. Strax efter midnatt görs en fasansfull upptäckt längst ner i den mörka slottsparken...

FORMAT
Inbunden

ISBN
9789100187088

ANTAL SIDOR
410

FÖRLAG
Albert Bonniers Förlag

UTGIVNINGSÅR
2023
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789100187088

ANTAL SIDOR
410

FÖRLAG
Albert Bonniers Förlag

UTGIVNINGSÅR
2023

Julis böcker

R F Kuang
Sandrine Collette
Fly
Anders Roslund

Malin Stehn

Född 1969 i Boden, växte upp i Katrineholm och är numera bosatt i Malmö. Stehn jobbar som författare och översättare och skriver främst barn- och ungdomsböcker. Hon debuterade som spänningsförfattare för vuxna 2021 med hyllade Ett gott nytt år, som hittills sålts till 17 länder. Lycka till är hennes andra fristående spänningsroman.

Julis böcker

R F Kuang
Sandrine Collette
Fly
Anders Roslund
Julis böcker
R F Kuang R F Kuang
Sandrine Collette Sandrine ...
Anders Roslund Anders Ro...
Nisha J Tuli Nisha J T...
Klarna