Gruppen
Sigge Eklund
Petra
marknadsansvarig

"Psykologisk roman som blir allt febrigare för varje kapitel och som tar oss till de tjusiga kvarteren i Madrid under en het sommar. Med skräckblandad förtjusning följer jag Hanna och hennes besatthet." 

Varför vill ingen av dem prata om sitt förflutna?

När Hanna kommer till Madrid är kvällarna ovanligt varma för att vara i april. Sitt gamla liv hemma i Sverige har hon lämnat bakom sig, och hon har fått praktik på det världsberömda Pradomuseet.

Så en kväll när hon sitter på en uteservering, förändras allt. Först ser hon dem på avstånd – de som hon kommer att tänka på som Gruppen. Tre unga, vackra och karismatiska svenskar som drar till sig allas blickar. Hon blir som förtrollad av dem och vill lära känna dem, och ta för sig av livet på samma självklara sätt som de gör. Men hur ska det gå till?

När de en dag dyker upp på muséet, ser hon sin chans att komma dem närmre. Samuel, Leah och Tom släpper in henne i sin krets och snart festar de tillsammans och Hanna har aldrig varit så lycklig. Hon blir förälskad i Samuel som arbetar i diplomatkretsar, men med vad egentligen? Och vad döljer sig bakom Leahs och Toms perfekta fasader?

I sin iver att komma dem närmare, tänjer Hanna på gränser och tar till allt mer drastiska metoder. Hur långt är hon beredd att gå för att vara en del av Gruppen?

FORMAT
Inbunden

ISBN
9789100803100

ANTAL SIDOR
350

FÖRLAG
Albert Bonniers Förlag

UTGIVNINGSÅR
2023
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789100803100

ANTAL SIDOR
350

FÖRLAG
Albert Bonniers Förlag

UTGIVNINGSÅR
2023

Aprils böcker

Lina Nordquist
Mary Kubica
Jenny Holmqvist
R F Kuang
Catrin Ormestad

Sigge Eklund

Född 1974 i Stockholmsförorten Akalla, debuterade som författare 1999 med romanen Synantrop. Han har sedan dess utgivit romanerna Den sista mytenDet är 1988 och har precis börjat snöaVarulvsvalsen och In i labyrinten. Förutom skrivandet är han mest känd för podradioprogrammet Alex och Sigges podcast. Numer bor Sigge Eklund med sin familj i Los Angeles. 

Aprils böcker

Lina Nordquist
Mary Kubica
Jenny Holmqvist
R F Kuang
Catrin Ormestad
Aprils böcker
Lina Nordquist Lina Nord...
Mary Kubica Mary Kubi...
Jenny Holmqvist Jenny Hol...
R F Kuang R F Kuang
Catrin Ormestad Catrin Or...
Klarna