Välkommen till Mumindalen
Alex Haridi & Cecilia Davidsson
Karin
redaktör

"Perfekt högläsningsbok för 4-7-åringar! I den här samlingsvolymen träffar du bl a hurtiga hemuler, magiska hattar och knytt. Här finns klassiska Mumin-visdomar och tröst i fantastiska bilder och text."  

Magi, klokskap och tröst att läsa högt från 4 år och uppåt!

I Tove Janssons Mumindal finns plats för alla knytt stora som små. Här samsas magiska hattar med iskalla mårror och den som gått vilse kan hitta både tröst och gemenskap i det runda blå Muminhuset.
 
I den här samlingsvolymen ingår bilderböckerna Mumintrollen och den osynliga gästen, Mumintrollen och den första snön samt Vägen till Mumindalen.

Vi får reda på hur Muminfamiljen för första gången kom till Mumindalen efter en strapatsrik färd genom den översvämmade skogen, samt hur en flicka blivit osynlig för att någon varit mycket elak mot henne. Vi får också stifta bekantskap med en ovanligt hurtig hemul som under en snörik vinter sätter Mumintrollets gästfrihet på prov.

Berättelserna är baserade på episoder ur Tove Janssons kapitelböcker Småtrollen och den stora översvämningen, Trollkarlens hatt och Det osynliga barnet och andra berättelser. De är återberättade för bilderboksformatet av författarna Alex Haridi och Cecilia Davidsson och illustrerade av Filippa Widlund, Cecilia Heikkilä och Maya Jönsson.

I text och bild knyter böckerna an till Tove Janssons klassiska berättelser och förmedlar deras säregna magi och klokskaper.

För varje såld bok går 10 kr till Röda Korsets humanitära arbete.
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789179797362

ANTAL SIDOR
96

FÖRLAG
Bonnier Carlsen

UTGIVNINGSÅR
2024
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789179797362

ANTAL SIDOR
96

FÖRLAG
Bonnier Carlsen

UTGIVNINGSÅR
2024

Oktobers böcker

Sally Rooney
Ö
Sara Bergmark Elfgren
Jo Nesbö
Marcella Mravec
Karolina Ramqvist

Oktobers böcker

Sally Rooney
Ö
Sara Bergmark Elfgren
Jo Nesbö
Marcella Mravec
Karolina Ramqvist
Oktobers böcker
Sally Rooney Sally Roo...
Ö Ö
Sara Bergmark Elfgren Sara Berg...
Jo Nesbö Jo Nesbö
Marcella Mravec Marcella ...
Karolina Ramqvist Karolina ...
Klarna