Hur fan gör man slut?
Emma Arpstrand
Petra
marknadsansvarig

"En sån roman jag längtat efter! Välskrivet och drivet om att vara ung vuxen och försöka hitta sin plats, en flashback till när man själv var 20 år – på gott och ont. 😊"

"Tar mig med storm!" UNT

Eira Eklund är 24 år ung och (o)lovande. På pappret kan hon bocka av många vuxenpoäng: Sambo. Förstahandskontrakt (nåväl pojkvännens). Högskoleutbildning. Tre viktiga steg mot det värdiga vuxenlivet. Ändå känner hon sig kass på att vara vuxen, kass på att vara i ett förhållande, sämst på att försöka vara någon på en sugig jobbmarknad.

En utekväll långt bort i Malmö träffar hon sin gamla gymnasiekärlek Marcus. Less på tristessen, på att livet inte blivit som hon tänkt sig, sätter hon allt på spel. Sitt förhållande och sig själv. Kan man vara en bra människa trots att man sviker de man älskar?

Hur fan gör man slut? är en snärtig relationsroman full av smutsig humor och existentiell ångest. Den handlar om kärlek som tynar bort och om att försöka bli den man borde vara. Vem det nu är?

RECENSIONER:

"En halsbrytande och underhållande roman (...) Emma Arpstrands debutroman tar mig således med storm." UNT
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789177753308

ANTAL SIDOR
342

FÖRLAG
Ordfront förlag

UTGIVNINGSÅR
2023
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789177753308

ANTAL SIDOR
342

FÖRLAG
Ordfront förlag

UTGIVNINGSÅR
2023

Junis böcker

Alice Winn
Moa Herngren
Taylor Jenkins Reid
Matthew Blake
Johan Ehn

Emma Arpstrand

Emma är född 1991 och uppvuxen i Jönköping. Hon har bott nästan ett decennium i Stockholm men är numera bosatt i Malmö med man och tvillingar. Hon är utbildad journalist och arbetar som sociala medier-redaktör, reporter och videoproducent på Dagens Nyheter. Hur fan gör man slut? är hennes debutroman.

Junis böcker

Alice Winn
Moa Herngren
Taylor Jenkins Reid
Matthew Blake
Johan Ehn
Junis böcker
Alice Winn Alice Win...
Moa Herngren Moa Herng...
Taylor Jenkins Reid Taylor Je...
Matthew Blake Matthew B...
Johan Ehn Johan Ehn
Klarna