Slutet på historien
A J Finn
Karin
redaktör

"Det här en perfekt avvägd kalla kårar-cocktail av gåtfulla miljöer, fascinerande karaktärer och ett mystiskt försvinnande. Njut av ett klassiskt mysterium i Alfred Hitchcocks och Agatha Christies anda."

Ett lik flyter upp och gamla hemligheter gör sig påminda...

"Jag kommer att vara död om tre månader. Kom och berätta min historia."

Så skriver den tillbakadragne och mytomspunne deckarförfattaren Sebastian Trapp till litteraturvetaren Nicky Hunter, som har spänningsromaner som sitt största intresse. Med skräckblandad förtjusning reser hon till den viktorianska villan i San Francisco för att skriva hans memoarer.

Det finns en sak han aldrig talat om tidigare. På nyårsafton 1999 försvann Sebastians fru och deras tonårige son. Sedan dess har de aldrig setts. Lever de ett nytt liv någonstans? Eller kan deckarförfattaren själv ha begått det perfekta brottet?

Sebastian har hållit sig utanför rampljuset i två decennier. Så varför har han bjudit in en främling som Nicky för att gräva i hans förflutna?

Men när ett lik dyker upp i familjens trädgård en morgon är det ett tecken på att det förflutna inte är borta – det bara väntar...

FORMAT
Inbunden

ISBN
9789100804510

ANTAL SIDOR
520

FÖRLAG
Albert Bonniers Förlag

UTGIVNINGSÅR
2024

ÖVERSÄTTARE
Fredrika Spindler
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789100804510

ANTAL SIDOR
520

FÖRLAG
Albert Bonniers Förlag

UTGIVNINGSÅR
2024

ÖVERSÄTTARE
Fredrika Spindler

Julis böcker

R F Kuang
Sandrine Collette
Fly
Anders Roslund

A J Finn

AJ Finn är en pseudynom för Daniel Mallory. Han föddes 2 januari 1979 och är bosatt i New York, men har även bott i England. Han är författare, förläggare och redaktör och har publicerats i tidskrifter som Los Angeles Times, Washington Post och Times Literary Supplement. Hans debutroman Kvinnan i fönstret (2018) blev en succé och har även filmatiserats. 

Julis böcker

R F Kuang
Sandrine Collette
Fly
Anders Roslund
Julis böcker
R F Kuang R F Kuang
Sandrine Collette Sandrine ...
Anders Roslund Anders Ro...
Nisha J Tuli Nisha J T...
Klarna