Rebound
Marcella Mravec
Petra
marknadsansvarig

”En alldeles underbar chiclit med alla de obligatoriska ingredienserna – villkorslös vänskap, ett svåråtkomligt kärleksobjekt, glamourösa fester, dagen-efter-bruncher och ny kärlek från ett totalt oväntat håll. Allt skrivet med mycket humor och igenkänning.”

"Suverän iakttagelseförmåga och humor" Expressen

Thea har en fungerande plan A och en perfekt plan B. Men när hon plötsligt blir dumpad startar en händelsekedja som tvingar henne att omvärdera vad ordet framgång faktiskt betyder. Och vad är det egentligen hennes mamma ljuger om?

Så vad gör man när man planerat för allt men ändå tappar fotfästet? Sporrad av sina vänner antar Thea en dejtingutmaning: hon måste träffa tre killar före påsk. Helst ligga med en.

Theas sökande efter den egna identiteten och den eviga kärleken tar henne på snåriga vägar, till hemliga sexklubbar på Östermalm, romantiska gods i Cotswolds och en blek sjukhuskorridor i Malmö...

RECENSIONER
”Jag har läst och är betagen! Initierat och urbant. En ny stjärna är född på den litterära himlen.” Denise Rudberg

“Mravecs roman är rolig och tragikomisk med flera rappa rader … Tjusigast är Stella med släktens ägor, gods och gårdar i England och Frankrike. Där är Mravecs humor och iakttagelseförmåga suverän à la 'Downtown Abbey'." Nina Lekander, Expressen

FORMAT
Inbunden

ISBN
9789113134819

ANTAL SIDOR
301

FÖRLAG
Norstedts

UTGIVNINGSÅR
2024
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789113134819

ANTAL SIDOR
301

FÖRLAG
Norstedts

UTGIVNINGSÅR
2024

Oktobers böcker

Sally Rooney
Ö
Sara Bergmark Elfgren
Jo Nesbö
Karolina Ramqvist

Marcella Mravec

Född 1983 och bosatt i Stockholm. Hon började som journalist och har bevakat allt från sportmästerskap till bankrån, utvecklat och frontat bilagor för Dagens Nyheter och Metro och drivit en av Sveriges då största modebloggar. Rebound är hennes romandebut.

Oktobers böcker

Sally Rooney
Ö
Sara Bergmark Elfgren
Jo Nesbö
Karolina Ramqvist
Oktobers böcker
Sally Rooney Sally Roo...
Ö Ö
Sara Bergmark Elfgren Sara Berg...
Jo Nesbö Jo Nesbö
Karolina Ramqvist Karolina ...
Klarna