Hjärta & smärta
Nicholls/Morton
Petra
marknadsansvarig

"Sätt på solbrillorna och låt tårkanalerna jobba! För dig som inte räds starka känslor, bultande hjärtan och romantik. Två oförglömliga och oemotståndliga berättelser att bära med sig länge."

En dag av Dave Nicholls

15 juli 1988. Emma och Dexter tillbringar en natt tillsammans efter examen från universitetet. Dagen efter skiljs de. Men var kommer de att vara den 15 juli året därpå? Och året därpå?

Under tjugo år får vi följa Emma och Dexter, vars vänskap övervinner avstånd och hinder. Men kan de någonsin bli något mer för varandra?

Den glömda trädgården av Kate Morton

1913. En liten flicka hittas ensam och övergiven på ett passagerarfartyg på väg mot Australien. 

1975. På ålderns höst reser Nell från Australien till England för att ta reda på sanningen om sin familj. Hennes sökande för henne till Cornwalls vindpinade kust och det gamla herresätet Blackhurst Manor, som det enligt legenden vilar det en förbannelse över.

2005. När Nell dör efterlämnar hon allt till sitt barnbarn Cassandra, bl a ett hus i Cornwall. Enligt byborna döljer det gamla herresätet mörka hemligheter om en adelsfamilj som bott där. Men det är i den glömda trädgården som Cassandra upptäcker sanningen om en liten flicka som för många år sedan hittades övergiven på en båt på väg mot Australien..

FORMAT
Pocket

ISBN

ANTAL SIDOR

FÖRLAG
Printz/Forum

UTGIVNINGSÅR

ÖVERSÄTTARE
Pia Printz/Louise Thulin
FORMAT
Pocket

ISBN

ANTAL SIDOR

FÖRLAG
Printz/Forum

UTGIVNINGSÅR

ÖVERSÄTTARE
Pia Printz/Louise Thulin

Julis böcker

R F Kuang
Sandrine Collette
Fly
Anders Roslund

Julis böcker

R F Kuang
Sandrine Collette
Fly
Anders Roslund
Julis böcker
R F Kuang R F Kuang
Sandrine Collette Sandrine ...
Anders Roslund Anders Ro...
Nisha J Tuli Nisha J T...
Klarna