Pulshöjare
Hedin/Jewell
Lisbeth
mejlansvarig

"Höj pulsen med de här två psykologiska spänningsromanerna om mörka hemligheter, lögner och sanningens pris! Vad döljer sig under den välpolerade ytan egentligen?" 

 

Dimdans av Malin Hedin

Maria, en ung och levnadsglad kvinna, försvinner efter en midsommarfest 1983. Därefter börjar sammanhållningen i den lilla byn i Dalarna sakta falla samman. En del menar att Maria helt enkelt gett sig av, trots att hennes lilla dotter lämnats ensam kvar.

Marias mamma Greta vägrar tro att dottern har lämnat byn frivilligt. Hon börjar vandra för att finna Maria och hon kommer inte att ge upp förrän hon har gjort det. Men kanske finns det de i byn som inte vill att hon lyckas...

Familjen Lambs hemlighet av Lisa Jewell

För tjugofem år sedan kallades polisen till ett hus på Cheyne Walk. Väl där hittade de tre döda kroppar och en jollrande bebis i en vagga i ett av sovrummet. De andra barnen var försvunna.

I nutid får tjugofemåriga Libby Jones reda på att hon är arvtagerska till ett övergivet hus i fashionabla Chelsea i London. Huset är värt otaliga miljoner och Libbys liv förändras från en dag till en annan.

Men arvet är allt annat än okomplicerat. Det gamla huset bär på mörka hemligheter och det som en gång skedde där sitter kvar i väggarna. Och samtidigt bevakas Libby från flera olika håll...

FORMAT
Pocket

ISBN

ANTAL SIDOR

FÖRLAG
Norstedts/Printz

UTGIVNINGSÅR

ÖVERSÄTTARE
Sanna Hellberg
FORMAT
Pocket

ISBN

ANTAL SIDOR

FÖRLAG
Norstedts/Printz

UTGIVNINGSÅR

ÖVERSÄTTARE
Sanna Hellberg

Julis böcker

R F Kuang
Sandrine Collette
Fly
Anders Roslund

Julis böcker

R F Kuang
Sandrine Collette
Fly
Anders Roslund
Julis böcker
R F Kuang R F Kuang
Sandrine Collette Sandrine ...
Anders Roslund Anders Ro...
Nisha J Tuli Nisha J T...
Klarna