Young Adult
Bloodworth/Wiström
Petra
marknadsansvarig

"Låt dig svepas med av pocketböckerna i vårt Young Adult-paket. Gripande kärlekshistorier där alla stora känslor får plats - kärlek, sorg, ensamhet, hopp och humor. Perfekt strandläsning!"

Berätta tre saker av Callum Bloodworth

Allt Liv kan tänka på är döden. Det är inte Livs fel, varken att hennes mamma gått bort eller att hon kan ha fått corona av en kille som kysst henne av misstag.

Allt Dag kan tänka på är Liv. I alla fall sedan han hamnade utanför hennes dörr efter världshistoriens sämsta dag. I en virvelvind förändras deras liv för alltid, hon som inte får lämna lägenheten och han som bär på en mörk hemlighet...

Stanna av Flora Wiström

Esters Stockholmstillvaro kantas av oändliga jobbpass på antikvariatet och dimmiga lördagsnätter med bästa kompisen.  Men en dag träffar hon Eli med den mörka rösten och händerna som är fläckade av målarfärg. Det blir början på det vackraste men svåraste året i Esters liv.

Det är vinter i Stockholm när Ester ser honom för första gången. Han väljer en bok om Frida Kahlo och betalar utan att se Ester i ögonen. Ester vågar inte fråga om hans nummer, trots att bästa kompisen Hanins röst ekar i huvudet: go for it. Det är tur att Ester har Hanin som tränger sig före i kön till klubbarna, klottrar "onanera mera" på husväggarna och trycker på skicka när Ester tvekar.

FORMAT
Pocket

ISBN

ANTAL SIDOR

FÖRLAG
Bonnier Carlsen

UTGIVNINGSÅR
FORMAT
Pocket

ISBN

ANTAL SIDOR

FÖRLAG
Bonnier Carlsen

UTGIVNINGSÅR

Julis böcker

R F Kuang
Sandrine Collette
Fly
Anders Roslund

Julis böcker

R F Kuang
Sandrine Collette
Fly
Anders Roslund
Julis böcker
R F Kuang R F Kuang
Sandrine Collette Sandrine ...
Anders Roslund Anders Ro...
Nisha J Tuli Nisha J T...
Klarna