Första lögnen vinner
Ashley Elston
Karin
redaktör

"Här finns härliga ingredienser för en thriller - en amerikansk småstad, ett kompisgäng och så en kvinna man gillar som lever ett dubbelliv. Men så dyker en person från hennes förflutna upp som hotar att rasera allt..." 

Evie har ALLT, tills hennes förflutna bankar på dörren...

Evie Porter har byggt upp ett perfekt liv i den amerikanska småstaden i Louisiana. Hon har precis flyttat ihop med sin omtänksamma pojkvän Ryan i  ett hus med mysig trädgård. Men det finns en hake - Evie Porter existerar inte.

Evie arbetar inte alls på sjukhus som Ryan tror. Hennes mystiske chef kallar sig Mr Smith. När han ger henne ett namn och en stad lär hon sig allt som finns att veta om personen och staden och åker dit för att påbörja sitt uppdrag.

Att hon hamnat i Louisiana är för Ryan är hennes mål. Varför vet hon inte än. Men det här uppdraget blir annorlunda. När hon väl lyckas ta sig in Ryans liv faller hon för honom och börjar drömma om ett annat slags liv. Ett riktigt liv, utan lögner och falska identiteter.

Men så dyker en kvinna med ett alltför välbekant namn upp i den lilla staden och allt ställs på sin spets. Nu måste Evie ligga steget före sitt förflutna, för att inte bli avslöjad i denna dödliga katt- och råttalek?

RECENSIONER:

"Första lögnen vinner är spännande, rolig och oförutsägbar och håller ett snabbt tempo. Det här är rafflande underhållning med en fullmatad intrig... Helhetsbetyg: 4. Mycket bra." Birgitta Ehn Eliason, BTJ-häfte nr 14, 2024

"Genialisk intrig." Publishers Weekly

"En genuin bladvändare." Kirkus

FORMAT
Inbunden

ISBN
9789137160573

ANTAL SIDOR
348

FÖRLAG
Albert Bonniers Förlag

UTGIVNINGSÅR
2024

ÖVERSÄTTARE
Åsa Brolin
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789137160573

ANTAL SIDOR
348

FÖRLAG
Albert Bonniers Förlag

UTGIVNINGSÅR
2024

ÖVERSÄTTARE
Åsa Brolin

Septembers böcker

Johanna Holmström
Emma Hamberg
Ella-Maria Nutti
Mattias Edvardsson

Ashley Elston

Ashley Elston bor i Louisiana med sin man och deras tre barn. Innan hon började skriva arbetade hon som bröllopsfotograf i tio år. Första lögnen vinner är hennes första bok för vuxna och hamnade direkt på New York Times bästsäljarlista och valdes ut till månades bok i Reese’s Book Club. 

Septembers böcker

Johanna Holmström
Emma Hamberg
Ella-Maria Nutti
Mattias Edvardsson
Septembers böcker
Johanna Holmström Johanna H...
Emma Hamberg Emma Hamb...
Ella-Maria Nutti Ella-Mari...
Mattias Edvardsson Mattias E...
Klarna