Alla ljuger
Camilla Grebe
Kerstin
Redaktör på Bookie

"Priserna och utmärkelserna har duggat tätt över Camilla Grebe ända sedan hennes första bok Älskaren från huvudkontoret kom ut 2015. Det är lätt att förstå varför, och frågan är om inte det här är hennes bästa hittills? Som alltid i hennes böcker håller intrigen ihop hela vägen och samtidigt blir man överraskad ända fram till den omskakande upplösningen …"

Om boken: 

Maria trivs med sitt jobb, hon älskar sin son, sin nye man Samir och – nästan alltid – bonusdottern Yasmin. Så väcks hon av ett telefonsamtal en morgon och när signalen skär genom tystnaden har hon ingen aning om att allt är på väg att rasa samman. Yrvaket ser hon sig omkring i sommarstugan. Det är december och i köket syns spåren efter gårdagens tjejmiddag. Maria har åkt ut till skärgården för en efterlängtad träff med sina vänner. Hennes egen son Vincent är hemma med sin bonuspappa Samir. Kanske är också Samirs tonårsdotter Yasmin med dem men troligen inte, hon har dragit sig undan mer och mer den senaste tiden.
När Maria svarar och hör Samirs kvävda röst i telefonen är hennes första tanke att något har hänt med Vincent. Men så tar en polis över och meddelar att Yasmin är försvunnen. Polisen har fått ett larm från en hundägare som sett något, eller någon, falla från den branta Kungsklippan, rakt ner i havet. Även ett par stövlar har hittats på toppen av klippan. I den ena stöveln låg ett papper, ett avskedsbrev.

Sedan på annandagen sker det ofattbara. Poliserna från Rikskriminalen knackar på och förklarar att Samir måste följa med. Han är skäligen misstänkt för att ha mördat sin egen dotter …

FORMAT
Inbunden

ISBN
9789146236559

ANTAL SIDOR
415

FÖRLAG
Wahlström & Widstrand

UTGIVNINGSÅR
2021
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789146236559

ANTAL SIDOR
415

FÖRLAG
Wahlström & Widstrand

UTGIVNINGSÅR
2021

Junis böcker

Alice Winn
Moa Herngren
Taylor Jenkins Reid
Matthew Blake
Johan Ehn

Camilla Grebe:

"Alla ljuger är den absolut otäckaste boken jag skrivit.
Inte för att det springer runt en massa seriemördare i den utan precis tvärtom ...

Det här är ett scenario som är betydligt mycket mer verklighetsnära och just därför skrämmande."

Junis böcker

Alice Winn
Moa Herngren
Taylor Jenkins Reid
Matthew Blake
Johan Ehn
Junis böcker
Alice Winn Alice Win...
Moa Herngren Moa Herng...
Taylor Jenkins Reid Taylor Je...
Matthew Blake Matthew B...
Johan Ehn Johan Ehn
Klarna