Allt för dig
Josefin Schygge
Karin
redaktör på Bookie

"Korta kapitel och spännande driv om utsatthet, otrygghet och hämnd gör att sidorna vänder sig själva. Kusligt och klaustrofobiskt kryper berättelsen under huden och man känner hur en hotfull skugga närmar sig ön."

Är hon förföljd eller inbillar hon sig?

Influencern Malin bor med sin man och två söner på vackra Visingsö, ett paradis med pittoreska caféer och gårdsbutiker och vidsträckta fält. Hon är lycklig med sin familj i den gula sekelskiftesvillan ute på en udde. Visst hade hon varit tveksam till det isolerade ö-livet till en början, men nu kan hon inte tänka sig att bo någon annanstans.

Från ön driver hon en populär blogg, ”Malin på ön” där hon visar upp sitt perfekta liv – för perfekt tycker en del … Några av kommentarerna skrämmer mer än hon vill erkänna. Varför skriver en del så elakt?

När en bekant från det förflutna en dag kontaktar Malin för att be om en tjänst, att låta en kvinna som lever med skyddad identitet få bo i Malins gårdshus går hon motvilligt med på det. Den utsatta kvinnans närvaro får Malin att känna obehag, det påminner henne om de fasor hon själv upplevt i det förflutna. Händelser hon helst av allt vill glömma.

Dessutom börjar mystiska saker hända runt henne och familjen. Hon förföljs av känslan av att vara iakttagen. Är det Malins stress som får henne att inbilla sig saker eller har mannen som en gång hotade att förstöra hennes liv kommit tillbaka? Snart öppnar sig avgrunden …

FORMAT
Inbunden

ISBN
9789137159034

ANTAL SIDOR
433

FÖRLAG
Bokförlaget Forum

UTGIVNINGSÅR
2022
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789137159034

ANTAL SIDOR
433

FÖRLAG
Bokförlaget Forum

UTGIVNINGSÅR
2022

Julis böcker

R F Kuang
Sandrine Collette
Fly
Anders Roslund

Josefin Schygge

Josefin är lärare, redaktör och författare. Hon är född 1981 och bor i Jönköping med make och två barn. Allt för dig är hennes debut för vuxna men hon har tidigare gett ut ett flertal ungdomsromaner och lätt att läsa-böcker.

Julis böcker

R F Kuang
Sandrine Collette
Fly
Anders Roslund
Julis böcker
R F Kuang R F Kuang
Sandrine Collette Sandrine ...
Anders Roslund Anders Ro...
Nisha J Tuli Nisha J T...
Klarna