Carpe fucking diem
Sofie Weidemann
Kerstin
redaktör på Bookie

"Det här är en filmisk och känsloladdad roman som på ett lättsamt sätt beskriver hur en livskris får huvudpersonen Hanna att bara släppa allt och dra till Los Angeles där kärleken dyker upp på ett oväntat sätt ..."

Hur lever man så att man inte ångrar sig?

Hanna är landskapsarkitekt och en person som är van att ständigt leverera. Hon är tillsammans med Sveriges snyggaste skådespelare och på ytan är hennes liv perfekt. Men något står inte rätt till och hon har börjat få blackouter, en morgon hände det på tunnelbanan. På ett jobbmingel känner hon hjärtats snabba slag som fortplantar sig ut i armarna och benen. Hon ler och försöker bjuda till men illamåendet tar över och hon flyr i panik till toaletten. Allt håller på att rasa samman. Om det nu är så att hon bara har två månader kvar att leva, borde hon inte leva sitt liv fullt ut då? Och vara på en helt annan plats? Och pojkvännen Peter – är hon ens kär i honom?

Hanna tar kontakt med sin gamla bästis Gabriel som bor i Los Angeles. Det var 15 år sedan de sågs men vips har hon bokat en biljett och flyr dit utan att berätta det för någon, inte ens för Peter.

Gabriel drömmer om att bli musikalartist men hans liv är kanske inte riktigt det drömliv som han antydde på Messenger. Han bor ovanpå ett garage och jobbar som poolskötare åt läkaren Henry som mest håller sig för sig själv och verkar vara lite udda. Han är också den vackraste man som Hanna någonsin sett, och en dag tar nyfikenheten över. Hon gör något som han har förbjudit dem att göra, nämligen att gå upp på övervåningen i hans lyxiga villa. Där gör hon en chockerande upptäckt ...

FORMAT
Inbunden

ISBN
9789180062718

ANTAL SIDOR
300

FÖRLAG
Bazar Förlag

UTGIVNINGSÅR
2022
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789180062718

ANTAL SIDOR
300

FÖRLAG
Bazar Förlag

UTGIVNINGSÅR
2022

Julis böcker

R F Kuang
Sandrine Collette
Fly
Anders Roslund

Sofie Wiedemann:

"Sofie Weidemann är arkitekt och bor på Södermalm i Stockholm med man och två barn. Skrivandet började som ett kreativt experiment under en tjänstledighet i Thailand, där familjen levde sex månader under inspelningen av 30 grader i februari, som maken skrivit. Det resulterade i debuten 2017. Carpe fucking Diem är hennes andra bok."

Julis böcker

R F Kuang
Sandrine Collette
Fly
Anders Roslund
Julis böcker
R F Kuang R F Kuang
Sandrine Collette Sandrine ...
Anders Roslund Anders Ro...
Nisha J Tuli Nisha J T...
Klarna