Vad hon klagar över när hon klagar över hushållsarbetet
Heidi Linde
Karin
Redaktör på Bookie

”Vad är det med norrmännen?! Alltid så pricksäkra beskrivningar av knepiga relationer! Med perfekt tonträff, svart humor och hög igenkänning skildrar norska Linde allt från sjukt irriterande föräldragrupper, trista makar till gränslösa kompisgäng!”

Knivskarp relationsroman med humor och svärta!

Efter tjugotvå års äktenskap vill barnmorskan Vigdis skilja sig från sin tråkige och ständigt cyklande make Rune. Kanske handlar det om förväntningar, borde hon lägga ribban lite lägre? Men hur många fredagar till kan de sitta i varsin ände av soffan utan något att prata om?

Vigdis bestämmer sig. Nu ska hon prata med Rune. Han står i duschen och vrålar ”I was made for loving you baby” med Kiss, och vet inte ens att hon är hemma. Det plingar till i hennes mobil. Sms från Rune. Inifrån badrummet? Han skriver: ”Flera som gläder sig att se dig!”

Vad menar han? Han måste ha skickat fel. Så plingar det till igen. Rune igen. Ett foto med en erigerad penis.

Linn har alltid varit den vackra. När hon upptäcker att männen inte längre vänder sig om efter henne på gatan blir hon deppig. Förut kommenterade alla hennes långa ben. Eller hennes sexiga mun. Nu är det helt tyst, till och med när hon går förbi en byggarbetsplats. Hennes man verkar inte heller se henne, han har helt gått in i rollen som pappa till deras dotter. Men om hon har förlorat sin attraktionskraft, vem är hon då?

Vigdis och Linns historier flätas in i varandra av tillfälligheter och till slut sammanstrålar de på ett helt obetalbart sätt …

FORMAT
Inbunden

ISBN
9789180061537

ANTAL SIDOR
320

FÖRLAG
Bazar Förlag

UTGIVNINGSÅR
2021

ÖVERSÄTTARE
Joar Tiberg
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789180061537

ANTAL SIDOR
320

FÖRLAG
Bazar Förlag

UTGIVNINGSÅR
2021

ÖVERSÄTTARE
Joar Tiberg

Aprils böcker

Lina Nordquist
Mary Kubica
Jenny Holmqvist
R F Kuang
Catrin Ormestad

Heidi Linde

Heidi är född 1973 och växte upp i Kongsvinger men bor numera i Oslo. Hon har gått på filmskola och har förutom romaner och barnböcker även skrivit för TV. 2012 fick hon sitt litterära genombrott med romanen Nu jävlar! Hon har även gett ut tre barnböcker.

Aprils böcker

Lina Nordquist
Mary Kubica
Jenny Holmqvist
R F Kuang
Catrin Ormestad
Aprils böcker
Lina Nordquist Lina Nord...
Mary Kubica Mary Kubi...
Jenny Holmqvist Jenny Hol...
R F Kuang R F Kuang
Catrin Ormestad Catrin Or...
Klarna