Våra förlorade hjärtan
Celeste Ng
Petra
marknadsansvarig

"Tankeväckande familjedraman har blivit Celeste Ngs signum efter succéer som Små eldar överallt och Säg inget om Lydia. Hennes nya roman är lika spänningsfylld som hjärtekrossande."

"Sprakar hela vägen till slutet.” Publishers Weekly

Tolvåriga Bird Gardner har inte sett sin mamma på över tre år. Margaret försvann efter att hennes dikter använts i protesterna mot de stränga lagar som införts för att värna "amerikansk kultur" och återinföra fred och välstånd efter den så kallade Krisen.  Strax efter hon försvann brände hans pappa alla hennes böcker, slog sönder hennes mobiltelefon och slängde hennes kläder. ”Glöm henne, det är säkrast så”, sa han.

Men en dag får Bird ett brev. Kuvertet är självklart öppnat och återförslutet med ett klistermärke där det står ”Inspekterat för din säkerhet”. Det finns ingen returadress, bara en sex dagar gammal poststämpel från New York.  Det måste vara från hans mamma ...

När Bird öppnar brevet hittar han ett papper fullt av små tecknade katter. Sådana som hans mamma brukade rita på hans lunchlåda. Det är allt – inget meddelande, inga ord. Bara katt efter katt … Det väcker något i honom, ett minne, men han kan inte få fatt i det. Vad hände egentligen med hans mamma? Var är hon? Bird bestämmer sig för att försöka hitta henne …

 FORMAT
Inbunden

ISBN
9789100197889

ANTAL SIDOR
300

FÖRLAG
Albert Bonniers Förlag

UTGIVNINGSÅR
2022

ÖVERSÄTTARE
Anna Strandberg
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789100197889

ANTAL SIDOR
300

FÖRLAG
Albert Bonniers Förlag

UTGIVNINGSÅR
2022

ÖVERSÄTTARE
Anna Strandberg

Junis böcker

Alice Winn
Moa Herngren
Taylor Jenkins Reid
Matthew Blake
Johan Ehn

Celeste Ng

Född 1980, växte upp i Pittsburgh, Pennsylvania och Shaker Heights, Ohio. Efter att ha studerat vid Harvard University och University of Michigan debuterade hon år 2014. Hon har skrivit de prisbelönta och bästsäljande romanerna Säg inget om Lydia och Små eldar överallt. Hennes böcker har översatts till fler än 30 språk. Celeste bor i Cambridge, Massachusetts, tillsammans med sin make och sin son.

Junis böcker

Alice Winn
Moa Herngren
Taylor Jenkins Reid
Matthew Blake
Johan Ehn
Junis böcker
Alice Winn Alice Win...
Moa Herngren Moa Herng...
Taylor Jenkins Reid Taylor Je...
Matthew Blake Matthew B...
Johan Ehn Johan Ehn
Klarna