Sweet dreams Öxnehaga
Anna Agrell
Petra
marknadsansvarig

"Gripande uppväxtskildring om vänskap, lojalitet, mod och knepiga familjer med en tydlig doft av 1980-tal. Vad är vi beredda för att göra för varandra och vad vet vi om dem vi tror vi känner?"

Går det oförlåtliga att förlåta?

Det är slutet av 1980-talet. Bästa vännerna Sara och Mia bor i miljonprogramsområdet Öxnehaga. De lever sina liv i centrum eller vid rampen, drömmer om märkesjeans och videobandspelare.

På hemmaplan brottas vännerna med egna svårigheter, men tillsammans är de oövervinnerliga och söker sig till allt som ger tillvaron nerv. De säljer lotter utan vinst, klättrar över staketet till byggarbetsplatsen och hoppar från hustak. Vänskapen kommer att hålla livet ut.

Sara och Mia väljer olika vägar i livet, men håller kontakten. Drygt trettio år senare får Sara veta något om Mia som omkullkastar allt och deras relation sätts på prov. Hur långt sträcker sig egentligen vänskapen – och vilka handlingar går att förlåta? Och vad vet man om någon annan egentligen?


FORMAT
Inbunden

ISBN
9789180501613

ANTAL SIDOR
271

FÖRLAG
Historiska Media

UTGIVNINGSÅR
2023
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789180501613

ANTAL SIDOR
271

FÖRLAG
Historiska Media

UTGIVNINGSÅR
2023

Oktobers böcker

Jonas Hassen Khemiri
Stephen King
Jonas Gardell

Anna Agrell

Född 1980 och uppvuxen i Huskvarna där Sweet dreams Öxnehaga utspelar sig. Hon är författare och har läst litterär gestaltning vid Lunds universitet. I sitt skrivande vill hon utforska människors innersta tankar. 2020 debuterade Agrell med den kritikerrosade romanen Ett halvt andetag.

Oktobers böcker

Jonas Hassen Khemiri
Stephen King
Jonas Gardell
Oktobers böcker
Jonas Hassen Khemiri Jonas Has...
Stina Jackson Stina Jac...
Stephen King Stephen K...
Solvej Balle Solvej Ba...
Jonas Gardell Jonas Gar...
Klarna