Bortförda
E P Uggla
Lisbeth
mejlansvarig

"Tycker du om välskriven, relationsdriven, psykologisk spänning utan  splatter? Och känner du dig lite frusen? Då är Bortförda bladvändaren som får upp din puls i vinter!"

Flera inblandade bär på mörka hemligheter...

En het dag i juli ska Ida plocka upp sin systers barn på Björkens sommaröppna förskola, Niko ska hämta sin dotter, och Sima är försenad eftersom hennes sambo glömt bort att det är hans tur. Allt verkar vara som vanligt, förutom hettan. Men idag kommer varken de eller övriga anhöriga att hämta några barn.

Småbarnsgruppen är spårlöst försvunnen och polisen står handfallen. De förtvivlade föräldrarna söker svar - hos varandra och sig själva. Har någon tagit barnen och i så fall varför?

Det visar sig snart att flera av dem bär på mörka hemligheter som alla kan ligga bakom barnens försvinnande. Jakten på de bortförda barnen blir allt mer desperat - ska man hitta dem innan det är för sent?

RECENSIONER:
"... kompetent utförd, välskriven med karaktärer som övertygar ... knyter ihop säcken på ett tillfredställande sätt.” BTJ

FORMAT
Inbunden

ISBN
9789137505701

ANTAL SIDOR
424

FÖRLAG
Bokförlaget Forum

UTGIVNINGSÅR
2023
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789137505701

ANTAL SIDOR
424

FÖRLAG
Bokförlaget Forum

UTGIVNINGSÅR
2023

Junis böcker

Alice Winn
Moa Herngren
Taylor Jenkins Reid
Matthew Blake
Johan Ehn

E P Uggla

Emmelie Pettersén Uggla föddes 1979 och är uppväxt i skånska Vinslöv, men bor idag i Nacka utanför Stockholm. Hon är utbildad jurist och har arbetat med allt från socialrätt till migrationsrätt och krisberedskap. Vid sidan av sina juridikstudier har hon samt kreativt skrivande vid Harvard Extension School i Boston. E P Uggla är hennes författarnamn och hon har även skrivit böcker för unga.

Junis böcker

Alice Winn
Moa Herngren
Taylor Jenkins Reid
Matthew Blake
Johan Ehn
Junis böcker
Alice Winn Alice Win...
Moa Herngren Moa Herng...
Taylor Jenkins Reid Taylor Je...
Matthew Blake Matthew B...
Johan Ehn Johan Ehn
Klarna