The woman in me
Britney Spears
Karin
redaktör

"Britney Spears memoarer röstades fram till Läsarnas val av er Bookie-prenumeranter. Det är jag jätteglad för. Det här är ett fascinerande personporträtt och JÄDRAR vad jag hejar på Britney!"

"En skarpladdad tell-all hämnd... djupt berörande." ETC

Den charmiga tonåringen Britney Spears blev superstjärna över en natt och jagades från och med nu av paparazzis som rapporterade om varje steg hon tog. I juni 2021 lyssnade hela världen till Britney Spears när hon talade inför öppen domstol för att slippa ha sin pappa som förmyndare. Kraften i hennes röst - hennes sanning - gick inte att förneka, och den kom att förändra hennes liv och livet för oräkneliga andra.
 
Britney Spears berättar för första gången sin egen historia, på sina villkor. Hennes memoarer är en modig och berörande berättelse om frihet, berömmelse, moderskap, överlevnad, tro och hopp.

The woman in me avslöjar för första gången hela hennes otroliga resa och visar den inre styrkan hos en av världens främsta popartister. Spears banbrytande biografi är skriven med uppriktighet samt humor och sätter ljus på den eviga kraften hos musik och kärlek. Framför allt belyser den vikten av att till sist få berätta sin egen historia, på sina egna villkor.
 

RECENSIONER:
"Britneys bok är ett feministiskt manifest." Aftonbladet

"Frigjord Spears gör upp med bilden av den tokiga flickan. The woman in me är ett vittnesmål." Svenska Dagbladet

"Det direkta raka tilltalet gör boken skönt osentimental. Och Britney Spears historia förtjänar att bli hörd." SVT Kulturnyheterna

"Man hejar på Britney." Göteborgs-Posten

"Britney Spears memoarer är skakade läsning." Nya Wermlands-Tidningen

"The woman in me är Britneys försök till att få upprättelse och det får hon." Linda Skugge, Expressen

"På det stora hela är det Spears observationer jag verkligen fastnar för, ännu mer än de sorgliga klippen från tvånget och övergreppen under förmyndarskapet. För The woman in me är en ovanligt insiktsfull skildring av åren runt millennieskiftet." Anna Hellsten, Sydsvenskan

FORMAT
Inbunden

ISBN
9789137506173

ANTAL SIDOR
252

FÖRLAG
Bokförlaget Forum

UTGIVNINGSÅR
2023

ÖVERSÄTTARE
Christian Thurban, Katarina Jansson
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789137506173

ANTAL SIDOR
252

FÖRLAG
Bokförlaget Forum

UTGIVNINGSÅR
2023

ÖVERSÄTTARE
Christian Thurban, Katarina Jansson

Junis böcker

Alice Winn
Moa Herngren
Taylor Jenkins Reid
Matthew Blake
Johan Ehn

Britney Spears

Britney Spears föddes 2 december 1981 i Mississippi, USA. Hon började som tv-programledare som barn och slog sedan igenom som tonåring med hiten "Baby One More Time" och sålt över 100 miljoner album och cirka 95 miljoner singlar världen över vilket gör henne till en av de mest säljande artisterna någonsin. Hon har två söner. 

Junis böcker

Alice Winn
Moa Herngren
Taylor Jenkins Reid
Matthew Blake
Johan Ehn
Junis böcker
Alice Winn Alice Win...
Moa Herngren Moa Herng...
Taylor Jenkins Reid Taylor Je...
Matthew Blake Matthew B...
Johan Ehn Johan Ehn
Klarna