Som vi lekte
Ninni Schulman
Petra
marknadsansvarig

"Ninni Schulman går från klarhet till klarhet och är definitivt en av Sveriges vassaste deckarförfattare. Här bjuder hon på skarp psykologisk spänning med ett välsnickrat persongalleri – och extra kul att det utspelar sig på 1980-talet!"

Idyllen vid Siljan döljer mörka hemligheter...

Sommaren 1983 släpps f. d. polisen Ingrid Wolt ut från kvinnofängelset Hinseberg. För att starta ett nytt liv slår hon sig ner i Dalarna. Hennes högsta önskan är att få tillbaka dottern Anna som bor i fosterfamilj, men då måste hon ha ett arbete.

Eftersom ingen vill anställa en fängelsekund startar hon Siljans Spaningsbyrå och får snart sitt första uppdrag. Ett år tidigare försvann den 12-årige Mattias spårlöst. Enligt polisutredningen omkom han i en drunkningsolycka, men Mattias mamma vägrar acceptera förklaringen och ber Ingrid att ta reda på vad som hänt. När hon börjar nysta i fallet inser hon att idyllen döljer mörka hemligheter...

Första delen i ny deckarserie av populära och kritikerhyllade Ninni Schulman.

FORMAT
Inbunden

ISBN
9789180060301

ANTAL SIDOR
350

FÖRLAG
Bazar Förlag

UTGIVNINGSÅR
2023
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789180060301

ANTAL SIDOR
350

FÖRLAG
Bazar Förlag

UTGIVNINGSÅR
2023

Junis böcker

Alice Winn
Moa Herngren
Taylor Jenkins Reid
Matthew Blake
Johan Ehn

Ninni Schulman

Född 1972 och uppvuxen i bruksorten Lesjöfors i östra Värmland. Hon bor i dag i Stockholm med sina två barn. Hennes deckare om journalisten Magdalena Hansson älskas av läsarna och hyllas av kritikerna. Hon har även jobbat som journalist och debuterade som författare 2010 med romanen Flickan med snö i håret. Hennes första roman i spännande Siljan-serien Som vi lekte (2023) blev en supersuccé.

Junis böcker

Alice Winn
Moa Herngren
Taylor Jenkins Reid
Matthew Blake
Johan Ehn
Junis böcker
Alice Winn Alice Win...
Moa Herngren Moa Herng...
Taylor Jenkins Reid Taylor Je...
Matthew Blake Matthew B...
Johan Ehn Johan Ehn
Klarna