Kusinen
Klas Ekman
Karin
redaktör

"Jag fastnar från första sidan. Det här är en mörk psykologisk thriller, men har en rolig underton i sin skildring av vår tid och våra fasader. Och sen får man hålla sig när det börjar spåra på sommarstället!"

Om hon visste då vad hon vet nu hade hon aldrig tackat ja...

Fyrtioåriga Fanny har just blivit dumpad av sin sambo. Samtidigt har hon blivit uppsagd från sitt jobb och står även utan bostad. Hon är absolut i behov av en omstart. På en släktträff återupptar hon kontakten med den trevliga och framgångsrika kusinen Ulrika och hennes förmögne make Peder. När paret erbjuder Fanny att tillbringa sommaren hos dem, förvånar Fanny sig själv med att tacka ja. Vad kan bli värre? Det här är väl exakt den omstart hon behöver?!

Sommaren på Onsalahalvön ser ut att bli härlig och social. Men när den nya vänskapens smekmånadsfas övergår till vardag kommer slitningarna smygande. En olycksalig utekväll slutar med en desperat handling och Fanny finner sig snart insnärjd i en triangel där hon ifrågasätter vem Ulrika egentligen är, och kanske ännu värre - vem hon själv håller på att bli?

FORMAT
Inbunden

ISBN
9789189585133

ANTAL SIDOR
254

FÖRLAG
Bookmark Förlag

UTGIVNINGSÅR
2023
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789189585133

ANTAL SIDOR
254

FÖRLAG
Bookmark Förlag

UTGIVNINGSÅR
2023

Aprils böcker

Lina Nordquist
Mary Kubica
Jenny Holmqvist
R F Kuang
Catrin Ormestad

Klas Ekman

Född 1975 i Varberg. Arbetar som kulturjournalist och författare. Han har även skrivit ett flertal biografier, bland annat Livet med Ken Ring och Sjung tills du stupar med Tommy Körberg. Hans debut De kapabla blev en succé som bl a utsågs till Årets Deckardebut 2021.

Aprils böcker

Lina Nordquist
Mary Kubica
Jenny Holmqvist
R F Kuang
Catrin Ormestad
Aprils böcker
Lina Nordquist Lina Nord...
Mary Kubica Mary Kubi...
Jenny Holmqvist Jenny Hol...
R F Kuang R F Kuang
Catrin Ormestad Catrin Or...
Klarna