Bytet
Stefan Ahnhem
Karin
redaktör

"Vem kan motstå smart spänning som berättas ur olika personers perspektiv? Inte jag iallafall! Det här är en bladvändare där vi bit för bit lär känna de olika personerna och jag bara MÅSTE läsa lite till och lite till."

 

Alla bär på hemligheter – så vem kan du lita på?

Augusti 2019. Helene och Carl Wester berhöver tid och avkoppling tillsammans. Därför har Helene ordnat så att hon och Carl ska få bytlåna ett hus i Santa Cruz i Kalifornien under semestern. I utbyte ska det amerikanska paret få bo i paret Westers exklusiva hus i Stockholms skärgård. 

När Helene och Carl anländer till Santa Cruz tycker Carl att huset inte riktigt ser ut som på bilderna. Det är skitigare och plottrigare. Men han biter ihop, eftersom Helene är så peppad och Carl vill absolut inte såra henne. I synnerhet efter vad som hände för ett halvår sedan. Poängen med resan är att de ska hitta tillbaka till varandra igen.

För säkerhets skull har Carl, som är kontrollfreak, installerat kameror i deras skärgårdshus så att han kan hålla koll på amerikanerna. Han ser på övervakningsbilderna att deras gäster börjar bete sig märkligt. Herregud, vad håller de på med?!

Så börjar allt obehagligare saker att hända och det visar snart sig alla bär på mörka hemligheter. Vilka är det egentligen de har bytt hus med? Och hur väl känner vi de vi älskar?

FORMAT
Inbunden

ISBN
9789137157504

ANTAL SIDOR
446

FÖRLAG
Bokförlaget Forum

UTGIVNINGSÅR
2023
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789137157504

ANTAL SIDOR
446

FÖRLAG
Bokförlaget Forum

UTGIVNINGSÅR
2023

Majs böcker

Majgull Axelsson
Isabel Nylund
Taylor Jenkins Reid
Christoffer Carlsson

Stefan Ahnhem

Född 1966 i Stockholm, uppväxt i Helsingborg och bor numer i Köpenhamn med sin danska fru och barn. Han har tidigare varit med i en synthgrupp och skrivit manus för film och tv. 2014 debutarade han med Offer utan ansikte som också tilldelades Crimetime Specsavers Award 2015. Med Bytet ger sig Stefan in i en ny genre, den psykologiska spänningsromanen.

Majs böcker

Majgull Axelsson
Isabel Nylund
Taylor Jenkins Reid
Christoffer Carlsson
Majs böcker
Majgull Axelsson Majgull A...
Isabel Nylund Isabel Ny...
Taylor Jenkins Reid Taylor Je...
Christoffer Carlsson Christoff...
Klarna