Malibu brinner
Taylor Jenkins Reid
Simon
praktikant

"Taylor Jenkins Reid vet hur man berättar en historia. Det är inte förvånande att hon är en av de absolut mest omtalade författarna på BookTok. I Malibu brinner visar hon exakt vad hon går för. Det här är en uppslukande bladvändare fylld med hjärta och smärta."

På 24 timmar förändras ALLT under århundradets fest!

Malibu, augusti 1983. Kändissyskonen Riva förbereder sin årliga sommarfest. Den mytomspunna tillställningen har i vanlig ordning en stjärnspäckad gästlista och skyhöga förväntningar. Under kvällens lopp kommer deras liv skakas om i grunden när begravda familjehemligheter kommer upp till ytan och en oväntad gäst dyker upp…

Syskonskaran består av fotomodellen Nina, surfaren Jay, fotografen Hud och minstingen Kit som fortfarande försöker hitta sin plats bland sina framgångsrika syskon. När relationen till föräldrarna har svajat har syskonen alltid haft varandra.

Och så har vi Malibu. Stränderna, havet och den saltmättade luften. Naturen har format syskonen. Tillsammans har de spenderat uppväxten på varsin surfbräda ute på havets vågor. Sida vid sida.      

Parallellt får vi följa föräldrarna Mick (som du kanske känner igen från Evelyn Hugos sju äkta män eller Daisy Jones and the Six) och June Riva. När de träffas 1956 är Malibu inte är mer än en lantlig fiskeby. För Mick tycks deras relation enbart vara ett kapitel i hans memoarer, men för June är den en sann kärlekshistoria. Men hade hon anat vad som väntade hade hon aldrig tackat ja till hans frieri... 

Recensioner:

”Oemotståndlig.” People

”Ett hisnande episkt familjedrama.” MarieClaire

”Läcker dramatik.” Vogue

”En fartfylld och engagerade roman" The Washington Post

FORMAT
Inbunden

ISBN
9789189750302

ANTAL SIDOR
398

FÖRLAG
Bookmark Förlag

UTGIVNINGSÅR
2023

ÖVERSÄTTARE
Cecilia Berglund Barklem
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789189750302

ANTAL SIDOR
398

FÖRLAG
Bookmark Förlag

UTGIVNINGSÅR
2023

ÖVERSÄTTARE
Cecilia Berglund Barklem

Majs böcker

Carl-Johan Vallgren
Johanna Swanberg
Geir Gulliksen
Ninni Schulman
Emeli Mårtensson

Taylor Jenkins Reid

Född 1983 i Maryland, USA, men bor numer i Los Angeles med sin man och dotter. Hon har skrivit sju bästsäljare, bl a Daisy Jones and the Six, Evelyn Hugos sju äkta män och Carrie Soto is Back. Malibu brinner har hyllats av recensenterna och även vunnit Goodreads Choice Awards.

Majs böcker

Carl-Johan Vallgren
Johanna Swanberg
Geir Gulliksen
Ninni Schulman
Emeli Mårtensson
Majs böcker
Carl-Johan Vallgren Carl-Joha...
Johanna Swanberg Johanna S...
Geir Gulliksen Geir Gull...
Ninni Schulman Ninni Sch...
Emeli Mårtensson Emeli Mår...
Klarna