Jag kommer att hitta nyckeln
Alex Ahndoril
Lisbet
mejlansvarig

"Skickliga paret Ahndoril får upp min puls rejält med sin skrämmande pusseldeckare. Vi får hänga på privatdeckaren Julia Stark och tillsammans försöka lösa ett mordfall på ett gods. Perfekt läsning i kylan!"

Kan du lösa mordet på godset?

Privatdetektiv Julia Stark får ett oväntat besök på kontoret av en man. Han är en av ägarna till ett framgångsrikt familjeföretag. Dagen innan hade de haft bolagsstämma och middag på godset i Västernorrland. På morgonen hittade han ett fotografi i sin telefon på en bunden, blodig man med en säck över huvudet.

På grund av alkoholrelaterad minnesförlust har han ingen aning om var bilden kommer ifrån och vill därför anlita Stark detektivbyrå för att ta reda på om det är han som är förövaren innan polisen kopplas in.

Julia ber sin exman Sidney Mendelson att ta ledigt från Norrmalmspolisen i Stockholm och följa med henne till skogarna. Hon vet att hon kommer att behöva hans hjälp och drömmer samtidigt om att på något sätt vinna tillbaka hans kärlek.

Julia och Sidney tas emot som gäster på det överdådiga godset och börjar leta efter sanningen medan de äter middagar och umgås med alla familjemedlemmar. Någon av dem är skyldig till mord. För det är ingen tvekan om att mannen på fotografiet är död. Frågan är bara vem han är, var hans kropp finns – och vem mördaren är…

FORMAT
Inbunden

ISBN
9789100802165

ANTAL SIDOR
272

FÖRLAG
Albert Bonniers Förlag

UTGIVNINGSÅR
2023
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789100802165

ANTAL SIDOR
272

FÖRLAG
Albert Bonniers Förlag

UTGIVNINGSÅR
2023

Aprils böcker

Lina Nordquist
Mary Kubica
Jenny Holmqvist
R F Kuang
Catrin Ormestad

Alex Ahndoril

Alex Ahndoril är ett nytt samarbete mellan makarna Alexander Ahndoril och Alexandra Coelho Ahndoril, författarna bakom Lars Kepler vars böcker har sålt över sjutton miljoner exemplar i fler än sextio länder. Jag kommer att hitta nyckeln är den första delen i en planerad serie av pusseldeckare, Nyckelserien.

Aprils böcker

Lina Nordquist
Mary Kubica
Jenny Holmqvist
R F Kuang
Catrin Ormestad
Aprils böcker
Lina Nordquist Lina Nord...
Mary Kubica Mary Kubi...
Jenny Holmqvist Jenny Hol...
R F Kuang R F Kuang
Catrin Ormestad Catrin Or...
Klarna