Maria Nilsson Thore Samlade sagor
Maria Nilsson Thore
Johanna Stenlund
barnboksexpert

"Jag fullkomligt älskar Maria Nilsson Thores världar med gulliga, knasiga djur som tampas med mänskliga bekymmer som längtan, att bli sedd och att våga vara sig själv. I denna ljuvliga samling ryms nio bilderböcker varav flera är mina största favoriter."

Praktfull sagosamling som passar alla! (3-6 år)

Med säker linje och flödande akvarell har Maria Nilsson Thore genom åren gett oss mängder av stämningsfulla bildvärldar att utforska. I hennes böcker har vi, bland andra, fått möta geparden Petra och hennes prick, ett gäng radhus-zebror och frihetstörstande burfåglar; två vänner separerade av ett hav, en levnadsglad hamster och tre små förskoleknattar. Med en filosofisk finurlighet skildrar Maria Nilsson Thore både det stora och det lilla i livet, och med osviklig värme och humor har hon skapat bilderböcker som man vill återkomma till om och om igen.

I denna generösa samlingsbok återfinns nio av hennes bilderböcker i sin helhet: "Petras prick", "Bus och Frö på varsin ö", "Treo, Enis och en till", "Vem ser Dim?", "Livet på en pinne", "Chinos tjocka kinder", "En egen flock", "Alla tre vilar" och "Knorr, Koko och siffran 7". Boken avslutas dessutom med en unik "behind the scenes" med fördjupning i hur en bok blir till.

FORMAT
Inbunden

ISBN
9789179754679

ANTAL SIDOR
288

FÖRLAG
Bonnier Carlsen

UTGIVNINGSÅR
2021
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789179754679

ANTAL SIDOR
288

FÖRLAG
Bonnier Carlsen

UTGIVNINGSÅR
2021

Aprils böcker

Lina Nordquist
Mary Kubica
Jenny Holmqvist
R F Kuang
Catrin Ormestad

Aprils böcker

Lina Nordquist
Mary Kubica
Jenny Holmqvist
R F Kuang
Catrin Ormestad
Aprils böcker
Lina Nordquist Lina Nord...
Mary Kubica Mary Kubi...
Jenny Holmqvist Jenny Hol...
R F Kuang R F Kuang
Catrin Ormestad Catrin Or...
Klarna