Borde vara tacksam
Sonia Hussain
Karin
redaktör

"Skarpt och underhållande om en pappa och en dotter som gått vilse och försöker hitta sin plats. Det är skrattigt, sorgligt, träffsäkert och hoppfullt. En otrolig debut som värmer mitt hjärta i vinter."

En skarp och humoristisk bild av Sverige!

Mizan och hans dotter Nadira befinner sig hundratals mil från varandra, både geografiskt och kulturellt. Mizan saknar hemlandet, sin döda hustru och den dotter han inte längre förstår sig på. Efter ett nervsammanbrott tvingar Nadira honom att delta i en samtalsgrupp för att lära sig tänka positivt. Men Mizan tycker inte alls att han hör hemma i "tokstollegruppen".

Samtidigt, i London, har Nadira precis dumpat sin kille. Hon är 30, bostadslös och äger inte ens några bestick. När Nadira träffar Camilla inser hon att det liv hon vill leva är ännu längre bort från Mizans ideal än hon tidigare trott.

Väl på plats i barndomshemmet förvärras konflikten mellan far och dotter och snart briserar tillvaron. Men ibland kommer hjälpen från oväntat håll…

FORMAT
Inbunden

ISBN
9789180066143

ANTAL SIDOR
317

FÖRLAG
Bazar Förlag

UTGIVNINGSÅR
2024
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789180066143

ANTAL SIDOR
317

FÖRLAG
Bazar Förlag

UTGIVNINGSÅR
2024

Februaris böcker

Åsa Hellberg
Alia Trabucco Zerán
Eleanor Shearer

Sonia Hussain

Sonia föddes 1991 i Piteå, har vuxit upp i Eskilstuna och bor numera i Berlin efter sex år i London. Hon har studerat juridik, men också skönlitterärt skrivande vid Jakobsbergs folkhögskola och arbetar som global innehållsstrateg på Spotify.

Februaris böcker

Åsa Hellberg
Alia Trabucco Zerán
Eleanor Shearer
Februaris böcker
Åsa Hellberg Åsa Hellb...
Alia Trabucco Zerán Alia Trab...
Lisa Ridzén Lisa Ridz...
Nita Prose Nita Pros...
Eleanor Shearer Eleanor S...
Klarna