Nästan bra på livet
Conny Palmkvist
Kerstin
Redaktör på Bookie

"När Connys dotter Lova kommer till världen väcker hon en stark kärlek inom honom. Men snart väcks även oron. Varför är det så svårt att få kontakt med henne? Utvecklas hon över huvud taget? Och hur gör man för att nå fram till ett barn som verkar leva i sin egen värld?"

Om boken:

Connys dotter Lova föds under dramatiska former. Ett tag ser det ut som att både mamma och barn svävar mellan liv och död, havandeskapsförgiftningen är allvarlig. Så den första omtumlande tiden som nybliven pappa står Conny ensam med ett nyfött barn i sin famn. Han har ingen aning om vad han ska göra. Att dottern dessutom föds med gomspalt gör att hon har svårt att äta vilket blir en extra utmaning. Men samtidigt som Conny tvivlar på sig själv som pappa älskar han sin efterlängtade dotter långt bortom alla ord.
När Conny, M och lilla Lova äntligen får åka hem känns livet perfekt. Eller? För M, som arbetar som förskolelärare och har lång erfarenhet av barns utveckling, kommer misstankarna om att Lova inte är som andra barn, tidigare än vad de gör för Conny. Men snart väcks oron även inom honom.

När vardagen blir allt svårare att tackla, glider Conny och hans älskade dotter ifrån varandra. Och en morgon har han kraschat totalt …

Nästan bra på livet är författaren Conny Palmkvists svidande vackra skildring av kärleken till ett barn som inte är som alla andra. Som föräldrar till Lova blir deras liv något helt annat än vad de föreställt sig. Familjen kämpar sig igenom det mörka och svåra och hittar sitt sätt att leva, även om deras liv inte riktigt ser ut som vännernas liv. Man gråter och känner sig upplyft samtidigt, otroligt stark och gripande läsning!

FORMAT
Inbunden

ISBN
9789180060561

ANTAL SIDOR
220

FÖRLAG
Bazar Förlag

UTGIVNINGSÅR
2021
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789180060561

ANTAL SIDOR
220

FÖRLAG
Bazar Förlag

UTGIVNINGSÅR
2021

Junis böcker

Alice Winn
Moa Herngren
Taylor Jenkins Reid
Matthew Blake
Johan Ehn

Conny Palmkvist:

"Nästan bra på livet är en bok som handlar om att få ett särskilt barn och hur man helt hamnar utanför det där med normaliteten.

Jag tror det är svårt att läsa den här boken utan att få med sig något man kan ha nytta av i livet och tillvaron. Jag tror inte heller man undkommer att bli berörd av lilla Lova, som det handlar om."

Junis böcker

Alice Winn
Moa Herngren
Taylor Jenkins Reid
Matthew Blake
Johan Ehn
Junis böcker
Alice Winn Alice Win...
Moa Herngren Moa Herng...
Taylor Jenkins Reid Taylor Je...
Matthew Blake Matthew B...
Johan Ehn Johan Ehn
Klarna