En familjetragedi
Mattias Edvardsson
Kerstin
Redaktör på Bookie

"Det börjar som krypande, vardagsnära spänning men efter bara några sidor är jag helt fast och kan inte sluta läsa!" 

Ännu en gastkramande roman av Mattias Edvardsson.

Den lyxiga patriciervillan vid Botaniska trädgården är gigantisk och på var sida om ytterdörren vaktar ett lejon i brons. För att finansiera sina juridikstudier arbetar Karla extra som städerska, två gånger i veckan ska hon städa det stora huset. Hon har svårt att tro att det bara bor två människor där. Men det var vad städfirman sagt, paret Steven och Regina Rytter.

Steven som tar emot henne är en filmstjärnesnygg barnläkare. Han visar henne runt i huset. Men det är när han nämner sin fru, Regina, som han sjunker ihop en aning. Han förklarar att hon är sjuk och ligger i sitt sovrum på övervåningen och absolut inte får störas. Det är något med hur han säger det som får det att suga till i bröstet på Karla. Det är något som inte står rätt till …

Bill och Miranda Olsson trodde de hade ett helt liv tillsammans men så dör Miranda oväntat och Bill blir ensam kvar med deras lilla dotter Sally. Miranda och Sally var hans allt. Med Miranda försvann all trygghet. Nu är hans ekonomi körd i botten, han kämpar för allt han är värd för att försörja sig och dottern, men det är tufft. Förtvivlad bestämmer han sig till slut för att hyra ut ett rum i lägenheten, det blir studenten Karla som flyttar in. Snart förändras allt ...

I samma stad bor Jennica. Hon är mitt uppe i en trettioårskris och hittar nya dejter via Tinder. Där möter hon barnläkaren Steven och blir stormförälskad. De inleder en het passion. Men vad döljer han …?

Samtidigt får Bill får veta saker om sin döda hustru han aldrig kunnat ana. Och varför skar det sig så fruktansvärt mellan henne och vännen Jennica på den där tjugofemårsfesten för några år sedan?

En dag gör Karla något oförlåtligt. Frestelsen blev för stor och katastrofen närmar sig …

FORMAT
Inbunden

ISBN
9789137158471

ANTAL SIDOR
370

FÖRLAG
Bokförlaget Forum

UTGIVNINGSÅR
2021
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789137158471

ANTAL SIDOR
370

FÖRLAG
Bokförlaget Forum

UTGIVNINGSÅR
2021

Aprils böcker

Lina Nordquist
Mary Kubica
Jenny Holmqvist
R F Kuang
Catrin Ormestad

Aprils böcker

Lina Nordquist
Mary Kubica
Jenny Holmqvist
R F Kuang
Catrin Ormestad
Aprils böcker
Lina Nordquist Lina Nord...
Mary Kubica Mary Kubi...
Jenny Holmqvist Jenny Hol...
R F Kuang R F Kuang
Catrin Ormestad Catrin Or...
Klarna