Drunkna tyst
Åsa Leijon
Kerstin
Redaktör på Bookie

"Ett måste för dig som gillar att dyka ner i relationer, alltifrån familjerelationer till orsakerna bakom gåtfulla försvinnanden! Att läsa den här boken är som att få en panoramavy över ett litet samhälle där alla känner alla och få ta del av deras hemligheter – och chockeras över vad de är beredda att göra för att dölja dem …"

Om boken:

Det är sommar 1984 och snart har Minna, mamma och pappa väntat på ett livstecken från storasyster Jannica i ett helt år. Men trots all förtvivlan inne i deras rödmålade gamla hus går livet vidare för alla andra familjer i trakten. En kväll packar den lilla familjen in sig i bilen och pappa parkerar framför den vita läkarvillan dit de bjudits på middag.


Tolvåriga Minna går i samma klass som en av läkarfamiljens söner och Jannica brukade sitta barnvakt åt deras yngre barn. Familjerna har inte umgåtts förut, förutom att båda fäderna tillhör samma jaktlag. Därför känns det extra märkligt att göra det nu. Minna känner ju till det Jannica berättat om familjen.


Och det är inte det enda som Minna känner till. Sedan Jannica steg av bussen vid landsvägen förra sommaren och försvann spårlöst bär hon på farliga hemligheter.


I bygden hanterar alla sorgen, saknaden och skulden efter den skrämmande händelsen på sitt eget sätt. Och på nätterna sker skamliga ting i byn.
Samtidigt pyr misstänksamheten mellan alla dem som minns, saknar eller tiger som muren …

FORMAT
Inbunden

ISBN
9789100183837

ANTAL SIDOR
413

FÖRLAG
Albert Bonniers Förlag

UTGIVNINGSÅR
2021
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789100183837

ANTAL SIDOR
413

FÖRLAG
Albert Bonniers Förlag

UTGIVNINGSÅR
2021

Majs böcker

Stefan Ahnhem
Majgull Axelsson
Isabel Nylund
Taylor Jenkins Reid
Christoffer Carlsson

Majs böcker

Stefan Ahnhem
Majgull Axelsson
Isabel Nylund
Taylor Jenkins Reid
Christoffer Carlsson
Majs böcker
Stefan Ahnhem Stefan Ah...
Majgull Axelsson Majgull A...
Isabel Nylund Isabel Ny...
Taylor Jenkins Reid Taylor Je...
Christoffer Carlsson Christoff...
Klarna