Händelserna på hästgården
Anna Bohlin & Ulrika Fåhreus
Kerstin
Redaktör på Bookie

"Hur kunde denna mardröm pågå så länge? Varning för skakande innehåll!"

När det som inte får hända, händer... 

Annas första minne av honom är på en ridtävling när hon är 13 år gammal. Hon ser en av tävlingens bästa ryttare rida fram till en lång, elegant och välklädd man med rödblont hår och hästhandlarkeps. Det är någonting speciellt med mannens utstrålning som får henne att haja till.

Hela Annas liv kretsar kring hästar, och när hon blir fjorton år gammal får sin första egna häst, ponnyn Solitär. Året är 1982 och det är en dröm som går i uppfyllelse. Hennes framtidsplan är att bli internationell tävlingsryttare. 

I stallet där Solitär inackorderas stöter hon på den stilige och karismatiske mannen igen. Han sägs kunna träna de mest omöjliga hästar till att bli framgångsrika tävlingshästar. Från den dagen iakttar Anna allt han gör. Hans ridning och hans förmåga att lyfta både ryttare och hästar till nya nivåer imponerar stort på henne. Han lovar att göra henne till stjärna, och hon tror honom. Det är i hans närhet hon kan bli bättre, han kan bli hennes biljett till den riktiga tävlingsvärlden. Som alla andra i omgivningen charmas hon av honom och tillbringar all ledig tid på hästgården där hon sliter hårt. 

När Anna precis fyllt sexton år tar han hennes oskuld. Mannen får henne att känna sig utvald, sedd och speciell. Snart inleder de en relation.

Han är inte bara charmig och blixtrande intelligent. Han kan föra sig i vilken miljö som helst, och talar med lätthet med alla sorters människor. Han kan få alla i sin närhet att känna sig betydelsefulla. Men samtidigt är han våldsam, hetsig, manipulativ och hans aptit på unga tjejer är omättlig …Tillvaron förvandlas så småningom till en mardröm för dem alla.

Det dröjer över 30 år innan Anna tar sig loss från det helvete som kom att bli hennes och barnens vardag på den till synes idylliska hästgården.

FORMAT
Inbunden

ISBN
9789137157467

ANTAL SIDOR
298

FÖRLAG
Bokförlaget Forum

UTGIVNINGSÅR
2021
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789137157467

ANTAL SIDOR
298

FÖRLAG
Bokförlaget Forum

UTGIVNINGSÅR
2021

Junis böcker

Alice Winn
Moa Herngren
Taylor Jenkins Reid
Matthew Blake
Johan Ehn

Junis böcker

Alice Winn
Moa Herngren
Taylor Jenkins Reid
Matthew Blake
Johan Ehn
Junis böcker
Alice Winn Alice Win...
Moa Herngren Moa Herng...
Taylor Jenkins Reid Taylor Je...
Matthew Blake Matthew B...
Johan Ehn Johan Ehn
Klarna