Elsas husdröm: En sommar, en sorg och tusen loppisar
Elsa Billgren
Petra
Marknadsansvarig på Bookie

"Elsa Billgren sätter verkligen fingret på hur sommaren kan kännas – man har längtat länge och när juni äntligen kommer är det lätt att ha för höga förväntningar samtidigt som man liksom inte riktigt är där mentalt än. Men det är okej! Det är så det är bara, för det går ju inte att fuska och hoppa direkt till den där avslappnade augustikänslan. Eller, gör det det? Den här boken fullkomligt svämmar över av somriga tips och får dig snabbt i rätt mood!"

Om boken:

Välkommen till Elsa Billgrens vackra sommarhus på Gotland! I den här magiskt fina boken skriver Elsa personligt om sitt liv och delar med sig av massor av inspiration till härliga saker som man vill uppleva under lata sommardagar. Här får du:

  • Smarriga och somriga recept, t.ex. citron- och vallmokaka med svartvinbärskompott och fluffigt vispad crème fraiche-grädde.

  • Tips på dukningar och en komplett sommarmeny att bjuda på.

  • Vintageproffsets bästa loppistips och roliga ledord för att hitta rätt saker.

  • Dessutom massor av tips och råd om inredning, skönhet, må bra-tips, roliga små projekt som att sy en klänning eller binda snygga kransar.

Och bilderna – alltså BILDERNA i den här boken! De är så fina att man nästan smäller av. Mira Wickman heter fotografen och boken är fullspäckad av värme och massor av kunskap om vintage och lifestyle. Den ultimata coffeetable-boken!

FORMAT
Inbunden

ISBN
9789189087859

ANTAL SIDOR
165

FÖRLAG
Bookmark Förlag

UTGIVNINGSÅR
2021
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789189087859

ANTAL SIDOR
165

FÖRLAG
Bookmark Förlag

UTGIVNINGSÅR
2021

Junis böcker

Alice Winn
Moa Herngren
Taylor Jenkins Reid
Matthew Blake
Johan Ehn

Elsa Billgren:

"Den svåraste tiden i mitt liv och ett gammalt skruttigt hus blev ramverket för en berättelse om en sommar och så mycket mer. Elsas husdröm är en vän att hålla i handen över sommaren, ett lexikon fyllt med tips om loppisar och min godaste mat. Tankar om skönhet och livet, allt det där jag grubblar om på sommaren."

Junis böcker

Alice Winn
Moa Herngren
Taylor Jenkins Reid
Matthew Blake
Johan Ehn
Junis böcker
Alice Winn Alice Win...
Moa Herngren Moa Herng...
Taylor Jenkins Reid Taylor Je...
Matthew Blake Matthew B...
Johan Ehn Johan Ehn
Klarna