Små katastrofer
Sarah Vaughan
Kerstin
Redaktör på Bookie

"Vad gör man när man efter tio års vänskap känner att man inte vet om man kan lita på sin vän? Det är många läsare som har hört av sig till författaren Sarah Vaughan och tackat henne för att hon i sin roman har satt ord på tankar och känslor som de gått runt och burit på och trott att de var ensamma om att ha. Hyllad och älskad av både läsare och recensenter!"

Om boken:

Liz Trenchard är barnläkare på St Josephs sjukhus och brottas ofta med känslan av att inte vara en tillräckligt bra mamma. Just ikväll vill hon bara hem, hon har jobbat fyra nattpass i rad, men så kallas hon till akuten för att ta en titt på den tio månader gamla Beth Curtis. Hon hajar till när hon ser namnet i journalen, kan det vara dottern till hennes väninna Jess?

Jess och Liz har känt varandra i tio år sedan de träffades i en mammagrupp och väntade sina första barn. Tillsammans med två andra nyblivna mammor kämpade de sig igenom den första tiden och förblev vänner när de fick varsitt barn till. Men sedan Jess fick sitt tredje barn, lilla Betsey, har de glidit ifrån varandra.

Innan Liz ska träffa den lilla patienten pratar hon med underläkaren som vänt sig till henne för ett andra utlåtande. Orörlig, irritabel, slö, gråter, har kräkts, står det i journalen. ”Jag vet inte riktigt vad som är fel med henne”, säger hennes kollega och undrar om de ska behålla flickan för observation.
Självklart, men först ska vi ta en titt på henne, svarar Liz och drar draperiet åt sidan.

Efter den stunden blir ingenting någonsin sig likt igen. Liz upptäcker en huvudskada på flickan och när Jess, som alltid har varit den perfekta mamman med total koll på läget, berättar om vad som hänt går historien inte alls ihop …

FORMAT
Inbunden

ISBN
9789100183097

ANTAL SIDOR
365

FÖRLAG
Albert Bonniers Förlag

UTGIVNINGSÅR
2021

ÖVERSÄTTARE
Johan Nilsson
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789100183097

ANTAL SIDOR
365

FÖRLAG
Albert Bonniers Förlag

UTGIVNINGSÅR
2021

ÖVERSÄTTARE
Johan Nilsson

Majs böcker

Carl-Johan Vallgren
Johanna Swanberg
Geir Gulliksen
Ninni Schulman
Emeli Mårtensson

Majs böcker

Carl-Johan Vallgren
Johanna Swanberg
Geir Gulliksen
Ninni Schulman
Emeli Mårtensson
Majs böcker
Carl-Johan Vallgren Carl-Joha...
Johanna Swanberg Johanna S...
Geir Gulliksen Geir Gull...
Ninni Schulman Ninni Sch...
Emeli Mårtensson Emeli Mår...
Klarna