Darling pasta
Sofia Wood
Petra
Marknadsansvarig

"Vill du veta exakt vilken pastarätt du ska äta i stunder av kärlek, trötthet eller längtan. Och vilken du ska äta till fest och vardags, är det här boken för dig. Och bilderna… bilderna är magiska!"

35 himmelskt goda pastarätter!

Kan en riktigt god pastamiddag få dig att känna som om du satt på en solig uteplats i en villa i Toscana? Ja, enligt Sofia Wood så kan den det! Precis som i hennes tidigare böcker Chez Wood och Vinter hos Wood ryms här pastaälskaren Sofia Woods mest omsorgsfulla mathantverk och bästa snabblösningar. Hon är övertygad om att det finns en perfekt pastarätt för olika sammanhang, större som mindre. Ibland är det handgjord pasta och långkok, ibland lyxigt och speciellt och ibland bara fyra ingredienser du redan har hemma, färdigt på 15 minuter. Hemma hos Sofia serveras det pasta på nyårsafton såväl som till en blek vardag som genast känns lite mysigare och festligare.

I Darling pasta bjuder hon på sina allra bästa tips samt recept för åtta specifika tillstånd, till exempel vardagströtthet eller längtan, som de flesta av oss befunnit oss i och med största sannolikhet kommer att återkomma till. Med rätter som Linguine med kungskrabba, brynt smör och karamelliserad citron och Gräddig svamppasta som alltid går hem på middagsrepertoaren kommer vinterns middagar att bli omtalade! Länge.

FORMAT
Inbunden

ISBN
9789113114798

ANTAL SIDOR
155

FÖRLAG
Norstedts

UTGIVNINGSÅR
2021
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789113114798

ANTAL SIDOR
155

FÖRLAG
Norstedts

UTGIVNINGSÅR
2021

Majs böcker

Carl-Johan Vallgren
Johanna Swanberg
Geir Gulliksen
Ninni Schulman
Emeli Mårtensson

Sofia Wood

Sofia är kreatör och har en bakgrund som kommunikatör inom mode-, konst- och designbranschen. Hon har ett brinnande matintresse, för henne är det kring maten allting egentligen kretsar. Det tar sig bland annat uttryck på instagramkontot @sofia_wood och i hennes och Elsa Billgrens trend- och livsstilspodd.

Majs böcker

Carl-Johan Vallgren
Johanna Swanberg
Geir Gulliksen
Ninni Schulman
Emeli Mårtensson
Majs böcker
Carl-Johan Vallgren Carl-Joha...
Johanna Swanberg Johanna S...
Geir Gulliksen Geir Gull...
Ninni Schulman Ninni Sch...
Emeli Mårtensson Emeli Mår...
Klarna