Fädernas missgärningar
Åsa Larsson
Karin
redaktör på Bookie

"Sugen på välskriven bladvändarspänning toppad med relationer, starka – och ibland galet irriterande – karaktärer och mörka familjehemligheter? Då kommer du garanterat sitta fastsurrad vid Åsa Larssons nya!"

Utsedd till Årets bästa deckare 2021!

Kammaråklagare Rebecka Martinsson har haft bättre dagar. Hon är arbetstrött och slutkörd och hennes nya chef, von Post, är en riktig skitstövel. Han matar henne med mördande tråkiga arbetsuppgifter, som han vet att hon är överkvalificerad för. Kärlekslivet ligger på is sedan hon sabbade sitt förhållande med hundföraren Christer Eriksson. Christer har en ny kärlek nu och verkar klara sig utmärkt utan Rebecka.

Men så ringer rättsläkare Lars Pohjanen och hon kommer snabbt på andra tankar. Han är svårt sjuk och döende. Han har en sista önskan: att Rebecka Martinsson ska utreda ett preskriberat mord.

En död man har hittats i en frys i källaren till ett gammalt hus ute på en ö. Mannen är skjuten och har legat i frysen under en längre tid. Men det som fångar Rebeckas uppmärksamhet när hon ser honom är tatueringarna han har på bröstet. De antyder att det är en gammal boxare – och Pohjanen vet vem han. När Rebecka får reda på vem som äger frysen får hon en chock …

Motvilligt går hon med på att försöka lösa mordet. Hon kan inte neka en döende man hans sista önskan. Snart ligger utredningen på hennes bord och spåren leder henne till mörka hemligheter i hennes egen familjehistoria …

Sjätte och sista delen Åsa Larssons uberpopulära serie om Rebecka Martinsson. Men du behöver inte läst tidigare delar för att dras med i den här.

FORMAT
Inbunden

ISBN
9789100125325

ANTAL SIDOR
560

FÖRLAG
Albert Bonniers Förlag

UTGIVNINGSÅR
2021
FORMAT
Inbunden

ISBN
9789100125325

ANTAL SIDOR
560

FÖRLAG
Albert Bonniers Förlag

UTGIVNINGSÅR
2021

Majs böcker

Carl-Johan Vallgren
Johanna Swanberg
Geir Gulliksen
Ninni Schulman
Emeli Mårtensson

Åsa Larsson:

"Rebecka har gått bredvid mig ända sedan mitt äldsta barn föddes ... Och nu när båda mina ungar flyttat ut, så flyttar Rebecka också. Jag håller av henne. Och kommer alltid att tänka på henne tror jag."

Majs böcker

Carl-Johan Vallgren
Johanna Swanberg
Geir Gulliksen
Ninni Schulman
Emeli Mårtensson
Majs böcker
Carl-Johan Vallgren Carl-Joha...
Johanna Swanberg Johanna S...
Geir Gulliksen Geir Gull...
Ninni Schulman Ninni Sch...
Emeli Mårtensson Emeli Mår...
Klarna