Kalla kårar
Eldfödd & Kastanjemannen
Lisbeth
mejlansvarig

"För dig som vill känna kalla kårar i sommarvärmen! Kastanjemannen är bladvändarläsning med överraskande vändningar. Stephen Kings Eldfödd har nått klassikerstatus och även blivit film. Som så ofta är boken mycket bättre!"

Eldfödd

För att tjäna lite extra pengar ställer de fattiga collegestudenterna Andy och Vicky upp som försökspersoner i ett experiment för USA:s underrättelsetjänst. Snart märker de att experimenten ger dem övernaturliga krafter - krafter som blir ännu starkare, rent av livsfarliga, när de blir kära och får barn.

Dottern Charlie har ärvt förmågan att framkalla eld med tankekraft - pyrokinesi. Familjen vill hålla hennes förmågor hemliga, men när staten försöker tillfångata Charlie för att undersöka hennes förmågor och kunna använda dem i eget syfte, måste familjen fly. I jakten är alla medel tillåtna och världen riskeras att sättas i brand när Charlie, hotad och full av ilska, slår tillbaka.

Kastanjemannen

En kvinna hittas brutalt mördad på en lekplats i Köpenhamn. Vid kroppen finner man en liten figur gjord av två kastanjer och tändstickor. När figuren undersöks upptäcker man fingeravtryck från en ung flicka som spårlöst försvann för mer än ett år sedan.

Samtidigt som polisen jagar en mördare letar de också efter spår som kan leda dem till den lilla flickan - tänk om hon fortfarande lever?

Bladvändarläsning i högt tempo med överraskande vändningar.

FORMAT
Pocket

ISBN
-

ANTAL SIDOR
1213

FÖRLAG
-

UTGIVNINGSÅR
2022

ÖVERSÄTTARE
Jimmy Hofsö/Kalle Hedström Gustafsson
FORMAT
Pocket

ISBN
-

ANTAL SIDOR
1213

FÖRLAG
-

UTGIVNINGSÅR
2022

ÖVERSÄTTARE
Jimmy Hofsö/Kalle Hedström Gustafsson

Junis böcker

Alice Winn
Moa Herngren
Taylor Jenkins Reid
Matthew Blake
Johan Ehn

Junis böcker

Alice Winn
Moa Herngren
Taylor Jenkins Reid
Matthew Blake
Johan Ehn
Junis böcker
Alice Winn Alice Win...
Moa Herngren Moa Herng...
Taylor Jenkins Reid Taylor Je...
Matthew Blake Matthew B...
Johan Ehn Johan Ehn
Klarna