Strandläsning
Floden Hem & Lektioner i kärlek
Karin
redaktör

"De perfekta romanerna för avkoppling på stranden - fyllda av kärlek, vägskäl och hopp! I Floden hem avslöjas hemligheter när en stor familj återses för ett bröllop. Lucy Dillons Lektioner i kärlek är härlig feelgood att försvinna in i."

Floden hem

Vilka hemligheter kommer fram när en stor familj återses för ett bröllop? De tre systrarna hade en sagolik barndom, som slutade i en tragedi. Margot hade lovat sig själv att aldrig återvända till Somerset, aldrig se tillbaka på det som hände. Men när systern Lucy plötsligt ska gifta sig och hennes enda önskan är att återförena sin splittrade familj åker hon dit.

Under en vecka ses systrarna i det vackra gamla huset vid floden, som var deras barndomshem. Lucy, Margot och storasyster Eve – alla med hemligheter som nu oundvikligen tvingas upp till ytan. Ingen anar hur veckan kommer att påverka deras liv. Bara en av dem vet att detta är sista chansen att ställa allt till rätta.

Lektioner i kärlek

Vad händer om "I do" blir till ett "I don't know"? Den tysta och tillbakadragna Jeannie träffar den utåtriktade och sportige Dan på nätet och de klickar direkt. När han senare friar på Brooklyn Bridge säger hon ja utan tvekan.

Men när vigseln närmar sig börjar Jeannie tvivla, det som nyss kändes så rätt känns bara fel. Och när hennes blivande man råkar ut för en fruktansvärd olycka undrar hon om det är hon som orsakat allt. Nyligen visste hon vart hon var på väg i livet. Men ibland tvingar oväntade händelser oss att stanna upp och fråga oss själva: vad är det vi verkligen vill göra, och för vem gör vi det?

FORMAT
Pocket

ISBN
-

ANTAL SIDOR
698

FÖRLAG
-

UTGIVNINGSÅR
2022

ÖVERSÄTTARE
Lisbet Holst/Ann Björkhem
FORMAT
Pocket

ISBN
-

ANTAL SIDOR
698

FÖRLAG
-

UTGIVNINGSÅR
2022

ÖVERSÄTTARE
Lisbet Holst/Ann Björkhem

Junis böcker

Alice Winn
Moa Herngren
Taylor Jenkins Reid
Matthew Blake
Johan Ehn

Junis böcker

Alice Winn
Moa Herngren
Taylor Jenkins Reid
Matthew Blake
Johan Ehn
Junis böcker
Alice Winn Alice Win...
Moa Herngren Moa Herng...
Taylor Jenkins Reid Taylor Je...
Matthew Blake Matthew B...
Johan Ehn Johan Ehn
Klarna